Pardon saat 15;00 deymiş analiz toplantısı
Bu arada genel kurul ne zamandı ??
Originally Posted by balina Bu arada genel kurul ne zamandı ?? Yarin.. Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Toplantıdan sızan bir Bilgi Yok mu
Originally Posted by balina Pardon saat 15;00 deymiş analiz toplantısı Syn balina toplantidan haber var mi? Ben yarın ki genel kurula katilmayi düşünüyordum ama yine katilamayacagim maalesef. SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by balina Bu arada genel kurul ne zamandı ?? Genel kurul salı günü saat 14 te. Ben katılacağım. An itibarıyla Ankaradayım
Originally Posted by balıkadam Syn balina toplantidan haber var mi? Ben yarın ki genel kurula katilmayi düşünüyordum ama yine katilamayacagim maalesef. SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Balina toplantıdan sonra yüklü alım yapıp eskiden artıya çevirdi...
Originally Posted by 2020 Genel kurul salı günü saat 14 te. Ben katılacağım. An itibarıyla Ankaradayım Ardayı nakavt etmeden foruma gelmeyin Sn 2020 Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Forum Rules
Yer İmleri