Bende 45-45.50 ye yazmýþtým 50 bin lot baktým tahta gidiyor dedim 46 üstü kapatýr diye satýþlarý iptal ettim..
Bende 45-45.50 ye yazmýþtým 50 bin lot baktým tahta gidiyor dedim 46 üstü kapatýr diye satýþlarý iptal ettim..
Grafik sýkýþýyor sanki. Bakalým yukarý mý kýrar?
bugün de 16.500 temiz kaldý. tahta yapýcýyý çok seviyorum. 2 ayda 1.344.000 lira kazandýrdý bana. her gün al sata devam
SPGlobalRatings Türkiye'nin kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltti, görünümünü "pozitif" olarak korudu.
Asla yatýrým tavsiyesi olamaz
Ard parasaldan -240 yer hesapladým ama -200 de olabilir.
Eðer bu olmazsa ARD nin en uygun fiyatlarý þuan
Ardyz ertelenmiþ vergi geliri yazarsa ki bence yazacak +150 derse enflasyon muhasebesinin olumsuz etkisini ciddi azaltýr.
Asla yatýrým tavsiyesi olamaz
Bu hesaba göre 400 net mi gelecek??..Son gelen þirket bilançolarýna bakýyorum biliþim dýþýnda gelen þirket bilançolarýda çok kötü..Þirketlerin çoðunun f/k larý 35 üzerine çýkmýþ durumda.Bu arada FONET in bilançosu çok iyi geldi.. Gerçi ufak bir þirket ama tavan olabilir diye düþünüyorum.. Artýk bu hafta bilanço gelir.. Zaten yatrým iliþki sorumlusu Mayýs ayýnda gelir demiþti..
Sn Balina Fonetin bilancosunun neyini beðendiniz merak ettim?
Net kar %500 üzerinde artmýþ görünüyor ilk etapta o bile geçici vergi gelirinden..
148 milyon kârýn 129 milyonu ertelenmiþ vergi geliri..
Fonette operasyon ekibi var bu bilancoyu istedikleri gibi götürebilirler o ayrý ama bence iyi bir bilanco deðil hele tavanlýk hiç deðil..
Kiþisel görüsümdür.Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.Alan da satan da kendi bilir..
Yer Ýmleri