Originally Posted by
kasırga_80
2013 ten bu yana hep şunu gördüm bu hissede birileri topluyor sonra veryansın ediyor patrona, sonra başlıyorlar akıl vermeye akılda hep yabancıya satış veya ortaklık, şirketin %2'sini, üçünü, beşini her neyse alan kişi şirketin sahibi, atıyorum %80'nini elinde bulunduran kişiye çok borçlusun, batacaksın, neden döviz üzerinden borçlanıyorsun, bu borcu ödemek için yabancı ortak bulmalısın şirketi yabancıya devretmelisin diye başlıyor akıl vermeye, peki kardeşim bu kadar aklını yenemiyorsunda neden şirketin %80'ni sende değil, şunu anla 2013'ten bu yana gördüğüm şirketlerle ilgili Mahmut 1-2 atraksiyon yaptı bazıları kabul oldu bazıları olmadı şirketin başkada birşey yaptığı yok. Benim gördüğüm kadarıyla hisse alanın üstüne oynadıklarıda yok kendi halinde bir işletme olarak devam ediyor. Benim anlamadığım şu, birileri hisseyi aldığında şirketi yabancı fona devir ediyor, yabancıya satış yapması isteniyor yav adam 25 yıllık tüccar, bu ülkede 2 tane önde gelen demirçelik şirketlerinden birinin sahibi birinin ortağı, neyi, kime, ne zaman satacağını bilmiyormu yani bu mal varlığına sahip bir adam aptalmı yani, elimizde hisse var diyoruz veryansın şirketi karalıyoruz anlamadı gitti neye oynanıyor hangi akla hizmet ediliyor.