Originally Posted by
Okacha
Bahmet üstat penti ile süwen örneği vermiş.o şirketlerin satıma amacı farklı.pentinğn sahibi yahudi sami kariyo.pentiden hisse alan carly vatikan misyoner fonu.ellerinde ki hisseleri satacaklardı alan olmadı.halka açacaklardı beymen de facto penti hepsi iptal oldu patladı.yerinde olsam 3 milyonu faize koyar yüzde 30 karı cebe atardım.köylü mahmut tabiri caiz ise paranı pul eder.biz 2013 de 2 liradan aldık bu hisseleri dolar bazında baktığında para pul oldu.tarihi hata yapmışsın bana göre.zaman geçtikçe bana hak vereceksin.mahmutdan randevu iste git konuş ne olacak bu şirketin durumu diye sor.benim hissemi neden aldın diye seni kovalar.o tipde bir adam.yerinde olsam zarardan dönerdim bu hisse de dayak yemiş biri olarak.bu hissede hüseyin kodak die bir adam vardı genel kurula geldi elinde 3 milyon dagi var.adam veryansın etti arsa aldaydım 10 kat artacaktı param die.en sonunda o bile sattı çıktı neden mahmutunun kabiliyetsiz olduğunu gördü.bayrağı şimdi sen devraldın.senin de sonun farklı olmayacak.bu hüseyin kodak ın 8 milyon da ızmdc de hissesi vardı onları bile sattı çıktı adam.var sen düşün artık.millet don alacakta dagi para kazanacak.ölme eşşeğim ölme.
Hayirlisi. Hakli olabilirsiniz. Bekleyelim bakalim. Pire icin yorganin yakilisini...
TA-1004 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakitsiz öten horozun başını keserler...
Yer İmleri