Originally Posted by
Okacha
Batýçimi mahmut sana mumla aratýr benden söylemesi.bak ýzmdc ye ne hale getirdiler koca þirketi.benim þahsi kanaatim bu herif þirketi satmaz kimse de bunla ortak olmaz.bak üç hissesine de yerlerde sürünür.yurtsevenleri bile gömdüler holding de.bütün baþvurularý abidik gubidik olduðu için spk dan döndü.þirket de profesyonel kadro yok.eþini kýzýný abisini yönetici yapmýþ.adamda vizyon yok.galip bunu 5 e katlar 10 la çarpar.galip kim mahmut kim.siz hisseyi yukarý taþýdýðýnýzda mahmut gelecek anadolu yatýrýmdan çatýr çatýr satacak bak göreceksin.bu hep böyle oldu.kim girdiyse iflah olmadý.kar yok ciro 10 senedir ayný birde kurdan zarar edecekler.bu adam akýllý olsa gemle anlaþýr bugün bu duruma düþmezdi.benðm 40.000 hissem var dün satsam taban yerdi yüzde yirmi.sizde iyi cesaret varmýþ ,o kadar hisseyi almak yürek ister.þirketin patronu adam olsa zaten hisselerinde iþlem olur prim yapar ama nerde.akýllý patron gider bir kuruma yetki verir bana güçlü ortak bul diye bunlarda o da yok.göreceksin bak kendi ürettiði donlarla birgün baþbaþa kalacak mahmut.keþke sen haklý çýksan.
bizim hisseyi yukarý taþýma gibi bir amacýmýz yok. mesela 9 aylýkta 20 milyon zarar açýklasa ve taban olsa anadolu tabandan satar mý? isterse satsýn
Vakitsiz öten horozun baþýný keserler...
Yer Ýmleri