16 tl den 5m lot tav almış. Bizde 16 lara yakınız. Bizden gelip alsaydın ya 5m lotu !!
Printable View
16 tl den 5m lot tav almış. Bizde 16 lara yakınız. Bizden gelip alsaydın ya 5m lotu !!
bence? ne kadar da güvenilir bir kaynağa dayalı habermiş. size kalsak fener hissesi yüzünden düşüyorduk. fener kaç gündür taban taban gidiyor ama ne hacetse bize hayrı yok. yabancı satışı durmadan kafamızı kaldırmamız zor.SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TL bazlı aylık yükselen trend devam ediyor. Trendin alt sınırı kabaca 14,00. Dolar- euro bazlı maalesef trend düşüş yönünde.
Yabancı daha ne kadar satar bilmiyorum ama endeks haftaya iyi olursa , biraz yukarı sürmeleri gerekir
Akbank- Garanti- Kchol , satışlar bgc üzerinden geliyor. Aynı fon olma ihtimali yüksek
Gıda perakendecisi ile endeks yapıyorlar. Normal olarak endeks altı seyir devam ediyor.
dolar grafikteki oboya karşı RSI göstergesindeki bariz pozitif uyumsuzluğa dikkat çekmiştim
buda lira grafik karar aşamasında
15,03 kırması halinde W FORMASYONU oluşturabilir
15,67 ve 16,19 u hedefleyebilir
16,19 üstünde ise formasyon devreye girer yükseliş hızlanır
tabi henüz erken önce 15,03 kırmalı
[IMG]https://i.hizliresim.com/vwQzMU.jpg[/IMG]
Garanti Yatırım , Aygaz ve Koç Holdingi model portföyden çıkarmış. Raporun detayını bulamadım. Neden çıkardı , yerine neyi ekledi bilemiyorum.
Kchol 14,85-14,86 TL değişim %0
Bir haftadır çok dar bir bantta hareket ediyor.
Yuh!!! Ne oldu ? Anlayan bana izah etsin. Bu nedir şimdi
Citi ve doçedeki satış ne zaman durur acaba, Borsa 6 Ağustosta 1034 puandan bugün 1111 puana gelmiş(%7den fazla artış), biz halen o tarihteki fiyatlardayız...
Abd vadeli tarafı iyi satış yemiş. Bugün alıcının- satıcının iştahı test edilecek.
Aylar önce 16 TL ye geri gelse de alsam diyordum.
KCHOL an itibarı ile 14,70 TL den işlem görüyor.
KCHOL : 14,80-14,81 TL %0,2 artıda
Bugün bakalım düşüş trendini kıracak mı?
Kapanış kademesi olan 14,66 da 1,9m lot işlem döndü. İş yat karşıladı, ** yatırım- hsbc- merri sattı
Yurtdışı piyasalarda satışlar devam ediyor. Bize etkisi olacak mı göreceğiz.
koca koc holding 4.9 milyar usd ! yani utansinlar diyecegim ama ??? artık isin b..ku çıkmış
hisse başına 1.94 usd tami tamamina !
hakikaten ayip !
Turkiye'nin en buyuk holdinginin toplam degeri 4.96 milyar usd (icinde sirket olarak yok yok)
yahu hisse almayayim diyorum usd fonu bozup hisse aliyoruz hemde saat 18.08 de !
14.66 fiyat nedir ???yatırım tavsiyesi degildir
Dolar 7,55
Koç holding 2 dolar
Sene sonu kadar bu fiyatlardan alınan koç holding in getirisinin dolar dan düşük olacağını düşünmüyorum.
Riskler var elbette. Abd seçimleri, iç- dış gündem, ikinci dalga, kısıtlamalar vb.... Bist 30 hisselerinin bir şekilde yukarıda dengelenmesi lazım
Sn. Hayek
Dolar fonu dediğiniz hangisi acaba ? Bende teknoloji fonunu kovalıyorum. Nasd** için 10,000 ler civarı olursa hafif hafif alımlara başlarım.
Cuma gunu kapanis oncesi 14.68 'den 1000 lot daha artirmak icin AL emri koydum.
Vermedi seans kapandi, benim order duruyor.
Karanlik odadan 14.66 cikinca, Allah Allah dedim, 14.68 den bana vermedi, 14.66 dan Karanlik Oda'da verdi.
Neyse bugun bir sekilde hesaba girdim, baktim 14.66 dan bana da 1000 lot vermis.
Bu duruma ilk kez sahit oldum, sansimin, seans bitene kadar oldugunu dusunurdum, oyle degilmis.
Neyse 10.000 lot olana kadar almaya devam.
sn. tinaz, normal seans icinde 14.68 islem gormedi (ise) bu durumda karanlik oda da talep toplama esnasinda saticilar 14.66 seviyesine satis yazmislar idi sizin alis rakaminiz 14.68 oldugu icin ilk siz almis olmaniz gerekiyor.
tek emirle islem yapan tahtalarda islem yapanlar bu konuyu iyi biliyor
yani adamlar 14.66 yazdiklari icin siz 14.68 yazmis olsaniz dahi 14.66'dan alirsiniz ki oyle olmus. (18.05 itibari ile) iyi fiyattan yatirim yapmissiniz
ben mesela aktif 10.000 lot 14.66 seviyesinden aldim 18.08 idi saat.
Karanlık odada 2 milyon Lota yakın işlem olmuş. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?
https://i.hizliresim.com/See93r.jpg
amerikada da ikili dip yapmis durumda ! mantık dışı bir piyasa değeri ile islem görüyor (hakikaten akilla mantikla izah edilemez)
9.51 usd ile kapatmis (14.36'ya tekabul ediyor) ama bizdeki kur oynakligi bizi yaniltir
Hsbc ve ak yatırım gün boyu sattıkları yetmiyormuş gibi 18:00:00-18:05:00 arası 800k daha aşağı satış emri verdi. İş yatırım kademeleri doldurmamış olsa, 2-3 kademe değil 10 kademe daha aşağıda kapatırdık.
sn. wasaban hangi hisseyi portfoye aliyorsak hosgeldin partisi yapiyorlar sanki [emoji846]
Turkcell aldik devasa tahtaya adamlar tabana kadar gomdu (3-4 gun oldu) bir tus 2 milyon lot satis
Koc holding icin ayni hikayeler. artik sasirmiyorum. problem yok ! acikcasi su piyasa degerini hicbir akil izah edemez
Sn. Hayek
Adamlar deli gibi satıyor. Hakikaten böyle bir şey görmedim. Koç Holding sat, arçlk- tofaş al gibi pair trade ettiklerinide düşünmüyorum. Garanti ve Akbank daki gibi satıp, miktir olup gidiyorlar sanki. Bir başka holding Sabancı da aynı durumda. O da rezil fiyatlarda işlem görüyor. Hele bankalar , offf ki ne offf.
Katılıyorum.
Koç gurubuTürkiye’nin GSMH sının belli bir oranını sağlıyor diye okumuştum.
Koç sabırlı olana kolay kolay zarar ettirmez bana göre. Ama bu yabancı fonların BİST 30 hisselerindeki satış beni bazen endişelendirmiyor değil.
Akp lisi de dahil olmak üzere kimse yerli ve milli paraya güvenmiyor.
Otomotiv tarafındaki düşüşe rağmen son 6 aylık bilançoda , ülkenin toplam ihracatının %9 unu yapıyormuş şirket.
En azından şirketin özelinde bir durum olmadığını biliyoruz. Yabancı fonlar bist30 da ne varsa satıyor. Holding in iştirakları bu kadar satış yemedi. Arçelik- froto- tat- tofaş- ttrak tl zirvelerine yakın işlem görüyor.