16 tl den 5m lot tav almış. Bizde 16 lara yakınız. Bizden gelip alsaydın ya 5m lotu !!
16 tl den 5m lot tav almış. Bizde 16 lara yakınız. Bizden gelip alsaydın ya 5m lotu !!
bence? ne kadar da güvenilir bir kaynağa dayalı habermiş. size kalsak fener hissesi yüzünden düşüyorduk. fener kaç gündür taban taban gidiyor ama ne hacetse bize hayrı yok. yabancı satışı durmadan kafamızı kaldırmamız zor.SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TL bazlı aylık yükselen trend devam ediyor. Trendin alt sınırı kabaca 14,00. Dolar- euro bazlı maalesef trend düşüş yönünde.
Yabancı daha ne kadar satar bilmiyorum ama endeks haftaya iyi olursa , biraz yukarı sürmeleri gerekir
Akbank- Garanti- Kchol , satışlar bgc üzerinden geliyor. Aynı fon olma ihtimali yüksek
Gıda perakendecisi ile endeks yapıyorlar. Normal olarak endeks altı seyir devam ediyor.
dolar grafikteki oboya karşı RSI göstergesindeki bariz pozitif uyumsuzluğa dikkat çekmiştim
buda lira grafik karar aşamasında
15,03 kırması halinde W FORMASYONU oluşturabilir
15,67 ve 16,19 u hedefleyebilir
16,19 üstünde ise formasyon devreye girer yükseliş hızlanır
tabi henüz erken önce 15,03 kırmalı
[IMG][/IMG]
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Garanti Yatırım , Aygaz ve Koç Holdingi model portföyden çıkarmış. Raporun detayını bulamadım. Neden çıkardı , yerine neyi ekledi bilemiyorum.
Son düzenleme : wasaban; 15-09-2020 saat: 14:21.
Yer İmleri