16 tl den 5m lot tav almýþ. Bizde 16 lara yakýnýz. Bizden gelip alsaydýn ya 5m lotu !!
16 tl den 5m lot tav almýþ. Bizde 16 lara yakýnýz. Bizden gelip alsaydýn ya 5m lotu !!
bence? ne kadar da güvenilir bir kaynaða dayalý habermiþ. size kalsak fener hissesi yüzünden düþüyorduk. fener kaç gündür taban taban gidiyor ama ne hacetse bize hayrý yok. yabancý satýþý durmadan kafamýzý kaldýrmamýz zor.SM-A705FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TL bazlý aylýk yükselen trend devam ediyor. Trendin alt sýnýrý kabaca 14,00. Dolar- euro bazlý maalesef trend düþüþ yönünde.
Yabancý daha ne kadar satar bilmiyorum ama endeks haftaya iyi olursa , biraz yukarý sürmeleri gerekir
Akbank- Garanti- Kchol , satýþlar bgc üzerinden geliyor. Ayný fon olma ihtimali yüksek
Gýda perakendecisi ile endeks yapýyorlar. Normal olarak endeks altý seyir devam ediyor.
dolar grafikteki oboya karþý RSI göstergesindeki bariz pozitif uyumsuzluða dikkat çekmiþtim
buda lira grafik karar aþamasýnda
15,03 kýrmasý halinde W FORMASYONU oluþturabilir
15,67 ve 16,19 u hedefleyebilir
16,19 üstünde ise formasyon devreye girer yükseliþ hýzlanýr
tabi henüz erken önce 15,03 kýrmalý
[IMG][/IMG]
BURADAKÝ PAYLAÞTIÐIM GRAFÝK- YORUMLAR YATIRIM TAVSÝYESÝ OLAMAZ ZARAR EDEBÝLÝRSÝNÝZ
Garanti Yatýrým , Aygaz ve Koç Holdingi model portföyden çýkarmýþ. Raporun detayýný bulamadým. Neden çýkardý , yerine neyi ekledi bilemiyorum.
Son düzenleme : wasaban; 15-09-2020 saat: 14:21.
Yer Ýmleri