Riski yok gibi
Ama normal bir PPF'den bir hayli daha az getirileri var.
TFX'te mecburen kullaniyoruz ama
Akbank 32 gun dolar 3.25%. Evet bireysel icin dusuk oran, ama ben ayrica kurumsal olarakta Akbankla yogun calisiyorum. Kurumsalda bir cok urunde oldukca rekabetci fiyatlari var. O yuzden, sahsim adina bu bankayi kullanmaya devam ediyorum. Ama sadece bireysel bankacalikta kullanmayi dusunenler icin, bircok bankada daha iyi oranlar bulabilirsiz. YTD
Evet bende bilanco haftasi 25 olabilir diyordum daha once ama isler degisti fed faiz indirimi beklentisi one cekildi en buyuk etken bu diger etkenler kredi talebi olmadigi icin tl ye talep olmamasi dovizin dar bannta hareketi enflasyondaki gerileme siyasetin artik gundemden dusmesi sanirim abd ile bu s400 meselesini de birsekilde hallolacak 2 ulke stratejik ortak 2 side birbirini silemez ..butun bunlar oranlari dusurdu ..23 orana 3 aylik baglasam mi diye dusunuyorum.
Faiz 33 leri vurduğunda dolar peşinde koşanlar
Şimdilerde yıllık 2 yıllık olmaz olmaz 10 yıllık bağlayalım peşindeler..
İlginç..
Bunu da notlarımız arasına alıyoruz..:)
Arkadaşlar yıllık vadeli (aylık faiz ödemeli) banka oran bilgisi varsa paylaşırmısınız.Enflasyona endeksli olanlarda sabit faiz garantisi olmadığı için girmek istemiyorum.Yıllık bağlayacağım her ay faizi alıp değerlendireceğim iyi bir oran yakalayabilirsem.
Şubat 15 den beri TPP deyim...Ortalama 24.50 net ile para döndü..Bileşik getirisi daha yüksektir...Yarın düşük getiri olursa borsaya takılırız...1 yılbağlamak için net %30 vermeleri gerekiyor... Daha bu gün zam yağmuru başladı....
1 milyonu bulan işi bırakmaya niyetleniyor bakın İmamoğlu'na hala çalışıyor :evil:
https://www.haberturk.com/son-dakika...ikladi-2498435
17 kalem taşınmaz mal beyanında bulunan İmamoğlu, taşınmazlarının toplam tapu değerinin yaklaşık 5 milyon lira olduğu belirlendi.
-302 bin liralık Beylikdüzü’nde dükkan
-911 bin liralık Beylikdüzü’nde mesken
-120 bin liralık Beylikdüzü’nde arsa
-248 bin liralık Büyükçekmece’de dükkan
-26 bin liralık Beylikdüzü’nde hisseli arsa
-71 bin liralık Beylikdüzü’nde dükkan
-30 bin liralık Çanakkale/Eceabat’ta ev
-204 bin liralık Balıkesir/Edremit’te arsa
-256 bin liralık Balıkesir/Edremit’te arsa
-52 bin liralık Balıkesir/Edremit’te arsa
-15 bin liralık Çanakkale/Eceabat’ta dam
-313 bin liralık Balıkesir/Edremit’te arsa
-165 bin liralık Balıkesir/Edremit’te arsa
-210 bin liralık Trabzon/Ortahisar’da arsa
-772 bin liralık Balıkesir/Edremit’te arsa (Tevhit işlemli)
Bunun yanında 254 bin lira değerinde Volkswagen marka araba, 8 bin lira değerinde Sigsasuer marka silah ile Ziraat Bankası'nda 979 bin lira, Garanti Bankası'nda 418 bin 869 lira, 841 bin lira değerinde mücevher beyan etti.
Özetle, jeopolitik riskler azalırsa TCMB yılın geri kalan kısmında faiz indirebilir diyor.
Dudu mojito hakkında fikrini söylemedin.bi zahmet söylese de arkadaşlar faydalanma[emoji6]
altında ciddi ralli devam ediyor. vay anasını 6 yılın zirvesi. faizler düşecek, altın yükselecek, haydi bakalım.
Bir arkadaş bugün yarın için QNB bono arzı var demişti.Oran vs.bilgisi olan var mı?Tşkler..
Lider Faktoring 98 gün vade, %28 yıllık basit faiz, %29,65 mevduat karşılığı bono ihraç ediyor. Nitelikli yatırımcılara...
https://twitter.com/osmanlimenkul/st...16775734104064
Burgan sermaye yeterlilik,bilanço vs bakımından nasıl bir banka risk taşıyor mu?Yıllık mevduat bağlayacağım aylık ödemeli.
Dünkü zamlardan sonra hala enflasyon düşecek tek haneye diyen var mu acaba .
Bu daha başlangıç bence .
Sonbahar yaz mevsimi bitince asıl dalgayı göreceğiz gibi geliyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hsbc kredi kartına güzel kampanya yapıyor .
karttan sadece 430 tl harcadim 130 tl Puan geldi .
Puanı harcarken bile puan kazanmak mümkün 🤣🤣🤣
Tek kötü yanı hepsi kısa sürede silinebilir puanlar .
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar burgan bank bir risk taşiyor mu acaba?
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğalgazı Ekrem var hemen yapmaz
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kırmızı banka 35 güne % 23 verdi. 350K
Ben de severek kullaniyorum...
Ay sonunda toplu yatiriyor puanlari ve sms ile de haber veriyor tek sorun harcanacak yerler biraz kisitli sanirim, QNB posu olmayan yerler zorlaniyorlar veya basindan saviyorlar beni..
Bu nedenle SOK marketl veya SHELL'de yiyorum HSBC puanlarini...
Syg,