çıkarıyoruz valla. sen de gel.
Printable View
bazen çocuk adamın kardeşi olmak istersin ... yarın sirkeciye gidip ali ustada limonsuz , yeşilliksiz , kısırdan dönme çiğköfte dürttüriyim
Sen ağlama dayanamam artık binali milyon dolarlık yatında akşama ağlar durur lan de gedin.
Usdtry 5,73 devam ulen yarın doları dipten alıcam vurcam kırbacı vurcam kırbacıııııı cuma 5,82 den kitledim palaya.
Soyle ilginc bir sey oldu
Erdogan balkona cikmadi. Bu milat gercekten.
AKP psikolojik ustunlugu artik kaybetti. Parti cok yiprandi.
Partide bilgili adam kalmadi
Ne vizyon ne de misyon kalmadi
Bu iktidar artik topal ordektir ve 2023 e bu ulkeyi tasiyamaz
Bu yuzden onumuzde ki 1 ya da 1.5 senede erken secim bekliyorum
Ve umarim buyuk bir toplumsal uzlasma ile tekrar parlamenter sisteme gecebiliriz ve yeni bir anayasa yapabiliriz
normal takvimde başkanlık seçimleri ne zaman ?
31 martta cok mutlu olmustum ama bugun daha mutlu oldum. Ozellikle Beylikduzunu gordugumde duygulandim.
Babam fanatik bir CHP li idi cocuklugundan bu yana ve yasami boyunca boyle bir cosku gormek nasip olmamisti.
Bize nasip oldu ve insallah her sey cok guzel olacak. Ben buna inaniyorum.
Birlik ve beraberlik ile bu ulkeden cok umudum var. Bugun bunu bir kez daha gordum.
Bahsi gecen yeni partiler kurulmadan, il teskilatlanmalarini yapip secime girme hakki kazanmadan Bahceli erken secim cikisi yapmaz. İktidar az onunu gorebiliyorsa baskin erken secim karari alip Davutoglu ve Babacani saf disi birakir . Sansi var mi. En azindan ileride olacagindan daha fazla. Bu iki parti kurulursa zaten sinirda olan oy durumu iktidar aleyhine doner.
Guzel bir yaklasim sayin Tospa
Ancak iktidarin eli gercekten zayif. Eger bir erken secim isterlerse 2002 nin DSP si gibi olabilirler.
Turkiye eger erken secime gitmek zorunda kalirsa zaten gidecektir.
Su kosullarda gitmek istese AKP nin sonu olabilir.
En azindan bir seyleri duzeltmeleri gerekir
Bu yuzden ben ivedilikle bir seyler yapacaklarini dusunuyorum.
En basta kabinede ciddi revizyon bekliyorum
Son yazılanlarla ilgili bir kaç düzeltme :
94 den beri Beylikdüzü nü bilirim. O semt de oturuyorum. Bu süre zarfında bi kaç ev aldım,sattım. Ekrem başkanın aile şirketi İmamoğlu inşaat orta büyüklükte bir inşaat firması. Aileden kalma belli bir zenginlikleri zaten var. sadecegrafik ve ahmetg bilmeden sallamış. Buraların , siyaseten volisini vuran kişi Anavatan , Akp , Mhp den başkanlık ve adaylıkları bulunan Velittin Küçük tür. Duvarcı ustasıdır asıl mesleği. 800 dairesi olduğu bilinir. Beylikdüzü 2008 de ilçe olmuştur yanlış bilmiyorsam. Bu pislik , Gürpınar belde belediye başkanlığı yapmıştır uzun dönemler. (Beylikdüzü ve Büyükçekmece arasında bir beldedir) Oturduğum evin inşaatı bittikten sonra , yerel seçimde kaybedeceğini de bildiğinden , bu vatandaşa apartmanımızın yöneticisi tarafından daire başı o zamanın parası ile 8 er bin tl .....t verilerek iskan ve tapu alınmıştır.(48 daire , sene 2004 dü galiba) Bunun gibi bi dünya voli vurmuştur giderayak seçilemeyeceğini bildiğinden. Ekrem İmamoğlu babamın oğlu değil , karıştırmasınlar o gibilerle.
Rte , önünü kesebilirmiş ' son of İmam' nun. Elinden geleni zaten ardına komadı ki. Adam temiz . İleride ne olur bilmem. Her geçen zaman gücünden kaybedecek görünüyor.
Bir de damadın görüntülenmesinin organizatörünün S.S olduğunu duydum.
Yarın Ekrem İmamoğlu ile Cumhurbaşkanı, Vahdettin köşkünde biraraya geleceklermiş.
Ortam yumuşuyor, olumlu bir gelişme.
s.s. le omuzlaşmışlardı bir ara.... ne kadar kötü bir görüntüydü çarpışma sonrası bakışmalar gülmeler falan ...
Olan yine dolarda kalanlara oldu :thumbdown:
Dolar 5,82 lerden 5,74 lere inmiş investing de gözüken
Yine ayni yere geliyoruz. Kaybedecegi secime gidilmez deniyordu ve 800 bin oy farki ile kaybetti
Erken secim bir partinin tekelinde degildir. Eger erken secim cok dillenirse hicbir iktidar buna karsi cikamaz
Cikarsa sayet iktidari buyuk yara alir ve silinir, bu bir nevi hodri meydandir ya da havlu atmadir
Eger Turkiye de ekonomi duzelmez, isler iyice rayindan cikarsa erken secim kacinilmaz.
Buna engel olamazsiniz
5.73 görünüyor.
Yabancı Ekremi sevecek sanki...
Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
15 gun 1 ay sonra neleri konusacagimiz onemli. Hemencecik, yarin, birak mazbatayi resmi sonuc bile aciklanmadan bu ne hizdir. Mesela yarin ne konusulucak. Yarinki arz-taleplere gore surec nereye evrilebilir. Sadece bir hayirli olsun gorusmesi olarak gormemek lazim.
Ben tam tersi bi hareket bekliyordum. Hükümet puan kaybeder dolar yükselir borsa düşer. Kural bu aslında ama ters köşe yaptı dolar sanki yine. Ama sabaha toplar belki. Ytd
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erken seçim kaçınılmaz bence . YTd
Ya ustadlar demis ya la bahceli...
Erken secim demis...
Olsun dememis ama agzina almis yani 😃😃😃😃