Sayfa 105/981 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205605 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 833 - 840 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Yine ayni yere geliyoruz. Kaybedecegi secime gidilmez deniyordu ve 800 bin oy farki ile kaybetti

Erken secim bir partinin tekelinde degildir. Eger erken secim cok dillenirse hicbir iktidar buna karsi cikamaz

Cikarsa sayet iktidari buyuk yara alir ve silinir, bu bir nevi hodri meydandir ya da havlu atmadir

Eger Turkiye de ekonomi duzelmez, isler iyice rayindan cikarsa erken secim kacinilmaz.

Buna engel olamazsiniz
    Thin is president of Turkey diyorsunuz yani

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Thin is president of Turkey diyorsunuz yani
    Beylikduzu oyle demis...gordunuz mu goruntuleri...

3.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Son yazılanlarla ilgili bir kaç düzeltme :

94 den beri Beylikdüzü nü bilirim. O semt de oturuyorum. Bu süre zarfında bi kaç ev aldım,sattım. Ekrem başkanın aile şirketi İmamoğlu inşaat orta büyüklükte bir inşaat firması. Aileden kalma belli bir zenginlikleri zaten var. sadecegrafik ve ahmetg bilmeden sallamış. Buraların , siyaseten volisini vuran kişi Anavatan , Akp , Mhp den başkanlık ve adaylıkları bulunan Velittin Küçük tür. Duvarcı ustasıdır asıl mesleği. 800 dairesi olduğu bilinir. Beylikdüzü 2008 de ilçe olmuştur yanlış bilmiyorsam. Bu pislik , Gürpınar belde belediye başkanlığı yapmıştır uzun dönemler. (Beylikdüzü ve Büyükçekmece arasında bir beldedir) Oturduğum evin inşaatı bittikten sonra , yerel seçimde kaybedeceğini de bildiğinden , bu vatandaşa apartmanımızın yöneticisi tarafından daire başı o zamanın parası ile 8 er bin tl .....t verilerek iskan ve tapu alınmıştır.(48 daire , sene 2004 dü galiba) Bunun gibi bi dünya voli vurmuştur giderayak seçilemeyeceğini bildiğinden. Ekrem İmamoğlu babamın oğlu değil , karıştırmasınlar o gibilerle.

Rte , önünü kesebilirmiş ' son of İmam' nun. Elinden geleni zaten ardına komadı ki. Adam temiz . İleride ne olur bilmem. Her geçen zaman gücünden kaybedecek görünüyor.

Bir de damadın görüntülenmesinin organizatörünün S.S olduğunu duydum.
    Yukaridada yazdım.
    Damatla SS arasında bir surtusme var zaten.

4. 5.73 görünüyor.
    Yabancı Ekremi sevecek sanki...

Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yarın Ekrem İmamoğlu ile Cumhurbaşkanı, Vahdettin köşkünde biraraya geleceklermiş.
    Ortam yumuşuyor, olumlu bir gelişme.
    15 gun 1 ay sonra neleri konusacagimiz onemli. Hemencecik, yarin, birak mazbatayi resmi sonuc bile aciklanmadan bu ne hizdir. Mesela yarin ne konusulucak. Yarinki arz-taleplere gore surec nereye evrilebilir. Sadece bir hayirli olsun gorusmesi olarak gormemek lazim.

6. Ben tam tersi bi hareket bekliyordum. Hükümet puan kaybeder dolar yükselir borsa düşer. Kural bu aslında ama ters köşe yaptı dolar sanki yine. Ama sabaha toplar belki. Ytd

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Erken seçim kaçınılmaz bence . YTd

Ya ustadlar demis ya la bahceli...
    Erken secim demis...
    Olsun dememis ama agzina almis yani 😃😃😃😃

Sayfa 105/981 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205605 ... SonSon

Yer İmleri