Insallah tabi ama 30 milyar TL su anda gozume ucuk gorunuyor keko, ama bakalim artik :) miatk mesela 24 milyar mi oyle biseydi en son.
Printable View
https://i.hizliresim.com/e0sinfk.png
Salak speği var. Bastıkça mal kaybetti. Ata holdingin ***i muhtemelen. Bildirim göndermemek falan.Tradesoft çocukları sizi.Attığınız yalanın içinde boğulun ********ler.
Sabır acı meyvesi tatlı derler.Inşallah bu vecizeli söz burada tecelli edecektir. Bol kazanç bol zekat temennisiyle herkese hayırlı kazançlar dilerim.
Atatp zekat hedefimde bayağı yukarı yönlü ivme kazandı.:)
SAbah SAbah Tavanda hic cekilmiyor :evil:
düşük işlem hacmiyle tavan
as bayraklari Çin'e cikarma yapcaz:)
370 bin lota basmadılar,emir sildiler..
ceza almiyalimda başka bişey istemez bu spknin sağı solu belli olmuyor
HAKİKATEN HERKES NASİNİ YİYOR. 47 BANDINDA VEDALAŞTIĞIM HİSSELERİM 60 DAN DÖNDÜ. BELKİ YİNE DE GİDECEK. SADECE TAHTACIYA GÜVENMEDİĞİM İÇİN VEDALAŞTIM. HİKAYESİ GÜZEL BİR HİSSE YOKSA ZATEN GİRMEZDİM. BRLSM, TINAZ, ADEL, BOBET, KOCAER İLE DEVAM EDİYORUZ. BAKALIM ONLARDA NASİBİMİZ NE OLACAK. KALAN ARKADASLARA BOL KAZANÇLAR:wave:
herkes seyrediyomu ,,yoksa satıp çıktımı ...ses seda yok ..
kimseye karışmaya hakkım yok karışmamda ..herkes nasibini alır .bekliyorum ...
ne guzel hisse %3-4 arasi artida , acikcasi benim diger hisseler kan banyosu
Gesan, Yeotk,Miatk....etc.. pek yazasi yok insanin, ama kafaya takilacak bisey degil, duzeltme diyelim
bence cogu kisininde ATATP memnun ama diger hisseleri kotu diye yorum yazan olmuyor
fazla satan yok gibi şuana kadar .işlem hacmi çok az ..artık hayılısı telaşe yapmıyorum zaten ihisse çıkar ,iner ederini bulur sonuçta biz bilemeyiz .nasip neyse o olur ..
Kasım ayında GreenX lansmanını görmeden hiç bir yere gitmeyi düşünmüyorum..
Taminin Keko meskul, insallah ciddi bir skintisi yoktur
Şirket ile görüşmemde 3.çeyrek sonrası hedef güncellemesi geleceğini biliyorum..
artık 60.00 üzeri tutunması önemli olacak gibi .bugün tavan kapatmazsa ...
Tavandan, usul usul eksiye doğru ilerliyoruz sanki.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ATATP.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır.
54,70'in altında kapatmasın da biz de soluklandı diyelim.
Buradan tavan kitlerse çok kişiye arkasından el sallatır.
Müthiş bir olay olur tavan olayı valla ben + 4/5 ede raziyim.
keko üstad bugün buralara uğramadı ..inşALLAH yaramaz bir durum yoktur . ..
.helal olsun adamlara ne güzel uyuta uyuta ,ince den tavandan yüzde 13 (53,40) aşagıya kadar getirdiler .. bizde seyrettik ..yaparlar kumanda ,direksiyon onlarda ,,,
Ne çalkaladılar be.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
45ler civarina gelirse alimlara baslarim
guvenimiz tam, ne aldigimizi biliyoruz
Baba Biliyor bu isi
Olmuşları döküyorlar :)
Birisinin ,Ata Bilgisayarı'nın kablolarına ayakları dolaştı sanırım..!!
Len,Sabah Tükkan açıldığında 1200.TL Kaarım vardı,Akşam bir baktım hepsi erimiş ,yetmemiş 170 TL de sermayeden gitmiş..
Bu durum hiç hoşuma gitmedi..
Devre kesici aninda gecerli olan bir sey. Yoksa genel bir durum yok hissemizde. Bugün bircok hisse devre kesti.
Arkadas genel bir durum sandi sanırım paylasma geregi duydu ama bu durum Miatek’te gecerli. 25 Ekim’e kadar tek fiyat geldi. Taban bozup satis fırsati verdiginde oradan gelenler bize ugrayabilir.