Paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim kıymetli kardeşim!
Printable View
Dosya boyutu limiti aştığı için paylaşamıyorum. İlgili kısmın ekran görüntüsünü paylaştım
Ek 29313
[QUOTE=emperador;6288587]Ben şirkete güveniyorum bilançosu da güzel gelecektir. Fabrikası açılacak güzel. Ama kap atarken sanırım hiç bakmıyorlar kağıdı neredeyse taban yapacaklardı. Ben patron olsam satasım olsa bile buralardan kap atmam. Ya da çok alan oldu dökmek için yapıyorlardir desem zaten dolaşımda az var.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUO
düşme konusunda başlarda. yüzde 50 civarı düşüş oldu tepelere göre. endeks daha 5150 iken.
Üreten , kâr eden geminin malları ,yokmu alan!
Fk 10 dan düştü 7 ye, buyrun sofraya
2.3 milyon ortak satışı yapılıyor.
Geri alım beklerken , ortaklar satayım diye uğraşıyor. İyi olmadı. Satış bitinceye kadar baskı devam eder.
Yıllık kar 600 gelirse 420 milyonu dağıtılacak demektir. Ben %80 temettü %100 bedelsiz bekliyorum.
Şirketler sermayeye ihtiyaç duyar, ister özvarlık olarak ister ödenmiş sermaye olarak. Bütün kârı şirket dışına aktarmak olmaz
adamlar 30-31 lerden 20 yaptı kağıdı. bu kötü havada şirket ortağı kağıt satacağım diye kote ettirirse yani yapılan tam yamyamlık. satacak halimiz yok ne yapalım 30 lardan vermedim buradan verecek halimiz yok fakat bu kadar düşürmeleri can sıkıcı.
Bilanço Mart başı gibi...
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...8KYFF7ZUg&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fena vuruyorlar. Teknoloji değil, kimyasal değil, finansal değil.. bu sektördeki bir kağıdın bu kadar esnemesi hayra alamet değil. Bilanço ne kadar kötü olabilir ki ?
içine ettiler resmen. bu kadar başıboş bırakılmaz en azından geri alım yapıp kap atsan bile az veya çok güven verir. tam tersi satım diye kote etmeleri iyi niyet şüphesi oluşturur. zaten bu ortamda o malı nasıl satarsın borsada birine ancak anlaşıp topluca verirsin. 2022 de olan efnlasyon ondan önceki yıl enflasyonu alım gücü düşmüş maaşlar genelde X3 olmuş borsada kağıt 3-4 kat olması çok kazanç anlamına gelmiyor. beklemeden parada kazanılmıyor ama 18 oldu kağıt.
+3 olmuş vay be patron burayı mı okuyor ne:)
Galiba geri alım yapıldı yada biri yüklü mal aldi. Kapanış iyi oldu devami yarın gelir inşallah. Bugün kısa orta vade almayı düşündüm ama başka bir hisseyi seçtim o da +5 yapmış gerçi. Temeli saglam bir hisse senedi 200 günlük ortalama fiyata geldiyse hiç korkmadan almak lazim.
her gün devre kesmezse huzurlu olamıyor abisi.
2.3 milyonluk ortak satışını dün yapmış olabilirler. Aracı kurumun biri ıskontolu almış oldu. 30 larda ky ya çakarlar
Cümleten başımızsağ olsun, inş fazla kayıp vermeyiz.
Bugün 11 bin adet ile nerdeyse taban açıldı, biri panikle sattı herhalde, saat 12 gibi de 23,50 kadar toplu alım yapıldı, neredeyse tavan olacaktı
Umarım Tezol patronu dürüst insandır borsada beddua alması kötü olur yavaş yavaş çıkar kendisinden çıkmasa bile ailesinden çıkar beddua aldığı için.
Kapatılmış borsa.
Tezol hissesi zirve 32,46 eğer Zirvesini geçerse daha geri gelmez yeni zirvelere yükseliş yaşar fakat çok düşüş yaşadığı için ne kadar zaman bekletir bilinmez böylede bir durum var.Umarım kısa vade de yaşadığı prim kaybını telafi eder Tezol hissesi.
Tuvalet kağıdı Mare ihracat oranı %49 iyi fakat çok düşüş yaşadığı için bana güven vermiyor o yüzden az payım var.
Firmanın yıllık karın %70'ini dağıtma sözü var , bunun tamamını sürekli nakit kar payı olarak vermez, bist30 firmalarına bakın onlar da aynıdır, firmalar yatırım için sermayeye ihtiyaç duyar, ister yıllık karı bedelsiz olarak verip sermaye ilave eder ,isterse de öz varlıkta eski dönem karları olarak tutarlar.
Sadece Tuvalet kağıdı değil aynı zamanda peçete Mare var.Gazı alındıysa tekrar şelale yaşamaz Tezol ben tekrar şelale yaşayacağını düşünmüyorum herkese geçmiş olsun ne zaman ralliye başlar bilemem Tezol hissesinde bulunan spekülatörler bilir.
Patron Tezol hissesinde geri alım açıklamadı aslında açıklasa iyi olurdu fakat şelale düşüşün durması olumlu.
Spekülatörler öküzlük yapmazsa yarın daha iyi olabilir Tezol yükseliş %5 üzeri kapanışlar hisseyi rahatlatır.
Şirketin yılsonu bilanço açıklanma tarihini bilebilen arkadaş yazabilirmi. Teşekkürler..
Kocaman eşeksin Tezol tuvalet kağıdı ve peçete insanlık var olduğu sürüce olacak neyse umarım 3 kuruşun hesabını yapan balinalar büyükler umarım dökülürsünüz hisseden beter olursunuz ve ben o günleri görmeyi umut ediyorum.
öncelikle depremde hayatını kaybeden bütün insanlara Allahtan rahmet dilerim. kalanlarda çok zor durumda umarım bu psikolojij travmaları atlatıp hayatları eski standartlarında yaşama imkanları olur. çok zor bir süreç..
tezol ile ilgili sıkıntısı nedir bilemem sadece satışa kote edilecek payları vardı. güzel çıktı geçen yıl ama pahalı değildi. oluruna gelmişti. şimdi ucuz, gelecek bilanço ile daha ucuz olacaktır. depremden dolayı etkilenmede yok kap ta atmışlardı. çıkışta gitmedi düşerken var. 24-25 ler de olması lazımdı aşağı yukarı şu endekste en azından. sabır bakalım. yukarı giderken de böyle hızlı gitmesini bekliyorum.
Son zamanların en iyi hareketini bugün yaptı.
Anlık yüzde 5 70 artıda
Bu umarım yeni fabrikanın açılış haberi ve güzel bir bilançonun habercisidir
Yatırımı bitmek üzere, kasada nakit para var. Geçen yıl ihtiyatlı davranarak temettüyü daha az vereceklerdi ama tepkiler üzerine genel kurulda kendi önerileri ile biraz daha yükselttiler. Bu sene şayet ek bir yatırım planları yoksa daha dişe dokunur bir temettü oranı bekliyorum, bakalım göreceğiz.
Satıp kurtuldum çok huzurluyum dolar 25 TL olsa tezol hissesi 15 TL düşüş yaşayacak görüntüsü var.
Kağıt sektöründe şu ana kadar gelen bilançolar iyi değil.
Tezol kağıt sektöründe olsa da diğerlerinden ayrışıyor. Tüketimi zorunlu ürünler olduğu için diğer şirketler kadar etkileneceğini sanmıyorum. ALKA KARTN KONKA bilançoların beğenmedim.
Tezol için son çeyrek satışların yatay kalacağını kar marjında ise daralma olacağını tahmin ediyorum.
Kur artışı olmaması, yatırımın sürüyor olması nedeniyle finansal giderler artabilir, içerde üretim maliyetlerinin artması vs
12 Aylıkta 580-600 Milyon arası kar gelebilir.
Üzerindeki her rakam çok olumlu karşılanmalı
İbrahim Bey Merhaba,
Öncelikle Tezol Kağıt'a olan ilginiz ve güveniniz için teşekkür ederiz.
Mersin Tarsus OSB'deki yeni kağıt üretim tesisi (PM4) yatırımına ilişkin olarak 2022 yılına ilişkin yarıyıl ve 3.çeyrek faaliyet raporlarımız ile en son 13.01.2023 tarihinde KAP'ta gerekli açıklamalar yapılmıştır. Yeni kağıt üretim tesisimizin ana parçası olan kağıt makinesinin yeni fabrika binasındaki kurulumu son aşamaya gelmiş olmakla birlikte fabrikanın bazı bölümlerinde inşaat çalışmaları ve altyapıya ilişkin birtakım yatırımlar halen sürmektedir. Yatırımın güncel durumu ile ilgili açıklamalar 13 Mart’a kadar kamuoyuna duyuracağımız yönetim kurulu faaliyet raporumuzda siz değerli yatırımcılarımızla paylaşılacaktır.
Saygılarımızla,
bilançoda iyi gelirde şu çıkışı sonra tekrar geri basmazlar umarım. fk,pddd, iyice düşer de daha da ucuz olur bakalım. e.f.k umarım güzel gelecektir. 4. çyrek karı da 3. çeyrek gibi gelse 630-640 milyon yıllık karla kapatır. hbk 2,90 TL. acaba değerleme falan olur mu ayrıca bakalım.