Pek iyi olmadı. Dolaşımdaki hisselerin 4% üne tekabül ediyor. Umarım ortak satışları devam etmez, yoksa tuş oluruz.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pek iyi olmadı. Dolaşımdaki hisselerin 4% üne tekabül ediyor. Umarım ortak satışları devam etmez, yoksa tuş oluruz.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dönüşüm için spk ya başvurmuş bu satacagi anlamına gelmez ama satabilirde geçende satmışlardı ve hiçbir açıklama yapmamışlardı bu ikinci oluyor bende soru işareti oluşturdu.insallah şu nedenle sattım diye bizlere de bilgi verilir bu defa tabi satış olursa.
Hele bir şu bilanço gelsin genel kurul ttoplansın.Bakalım patron hala sozlerinin arkasindami arkasında ise sorun yoktur benim için.Yok tersi bir durumda pozisyonumu tekrar değerlendiririm.Çünkü daha borsada bebek sayılır henüz daha ikinci yılı bile dolmadı. Kendi adıma vadem çok uzun bu hisse de tabi şartlarıma uyarsa.
Ben şirkete güveniyorum bilançosu da güzel gelecektir. Fabrikası açılacak güzel. Ama kap atarken sanırım hiç bakmıyorlar kağıdı neredeyse taban yapacaklardı. Ben patron olsam satasım olsa bile buralardan kap atmam. Ya da çok alan oldu dökmek için yapıyorlardir desem zaten dolaşımda az var.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendimce burada yazdığım gibi şirket ile ilgili iyi yönde beklentilerim ağır basıyor. Bakkal hesabı ile de 4.çeyreğin hem net kar hem de ciro bakımından 3.çeyrekten daha iyi oluşmasını bekliyorum. Fakat Deniz Yatırım açıkladığı raporunda 753 milyon ciro, 155 milyon net kar beklentisini belirtmiş. Böyle gelmesi durumunda yıllık kar 601 milyon olacaktır.
Bu aralar hisse fiyatlarına ve haberlere bakarsak şirket ile ilgili kötü yönlü durumlar ağır basıyor. Yeni fabrikanın açılması ve bilançonun iyi gelmesi sayesinde inş. rüzgar yön değiştirir. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.
Kötü durum olduğunu nereden çıkarıyorsunuz değerli kardeşim; sosyal medya yorumlarını mı kastediyorsunuz. Evet dün bir talihsizlik oldu (diyelim), devre kesiciden sonra saçma sapan bir kap atıldı, o ivmeyle hisse bugün (-) % 8'leri gördü. Borsada yeni sayılabilecek bebek görünümlü şirketlerin atacakları kap bildirimlerine yeterli özeni göstermeleri gerekiyor. Bu coğrafya "balık hafızalı" olabilir ama nitelikli yatırımcı asla... Dünkü benzeri birkaç absürt kapla hisse oyuncak olur. Son cümle olarak: söylemleriyle eylemleri örtüşen Sayın Ersin Tezol'a güvenimin tam olduğunu bir kez daha yinelemek istiyor ve dünkü talihsizliği yol kazası olarak değerlendiriyorum.
Küçük bir düzeltme yapayım. Kötü yönlü durumlardan kastım şirketin iş yapmaması değil hem mevcut piyasa gereği hem şirketten gelen en son KAP hem de en son dediğim gibi Deniz Yatırım'ın raporu (marjlarda hafif gerileme beklentisi gibi durumlar). Başka fikirlere ve yorumlara da açığım.
Takdir edersiniz ki 3 ay önceki zirveden geriye geldik. Rüzgar nasıl Temmuz Kasım arası çok hızlı estiyse şirketi hak ettiği değere taşıdıysa son 3 aydır da tersten esiyor. Daha önceki yorumlarımda açık şirketi kötüleyecek durumlardan kaçınırım. Elimden geldiğince iyi ve kötü yönde kendi beklentilerimi de zaten paylaştım. Fabrika açılışı beklerken son zamanlar artık sabır sınıyor.
Ek olarak şunları da ekleyim. Kuruluma hızla devam ve üretim için personel istihdamına yönelik iş ilanı.
https://www.kariyer.net/is-ilani/eur...iscisi-3184363
https://www.linkedin.com/feed/update..._BY_YOUR_PAGES
Yer İmleri