zaten fiyatlar ucuz.. bu yaptığın nedir yahu??
Printable View
zaten fiyatlar ucuz.. bu yaptığın nedir yahu??
daha 48 saat önce thyao 19,50
şimdi ise 17,80
çok komik fiyatlamalar bunlar. dalga geçiliyor aklımızla.
ülen madem 17,8 e düşecek kadar değersiz neden 19,50 yaptın
ya da madem ki 19,5 yi görecek kadar güçlü. neden 17,80 e basıyorsun.
benzeri durum bir çok kağıt için geçerli.
1 saat önce de dediğim de ısrarcıyım içine zıçılası bir borsamız var.
bu leş borsanın sadece viop endexine short -long girerim başka da bir poh 'una dalmayı değer bulmuyorum. :)
fdow 35 bin sınırına yaklaştı iyice.
aşağısı uçurum mu acaba... :notr:
aklımda deli sorular...
1972,5 bi jeton lönk
Yav yukarı çıkarken sorguluyorsunuz , düşerken sorguluyorsunuz o zaman neden bu arenadasınız:)
Dün yazdık kar realizasyonu var diye , bak pıst de gap kapattı bu ilk ikaz devamlılığı varmı önemli olan bu.
3 gün önceki kapanış değerinde.. satış ikna edici değil..ama ralli sonrası bir sindirme de gerekiyor..
eskiden 2600 puan dediğinde bir anlamı vardı, titretirdi.. şimdi sadece %1.3 civarı bir eksi.. enflasyonu borsa da hissediyoruz..
Terbiye edilmemiş korkunun tecrübesi de olmaz :)
selamun aleyküm
şimdi vadelide 11 ekimde 1565 de AL verip son günlerde 2026 en yüksek şu anda 1965 civarlarına gevşemesini bizler ne olarak adlandırıyoruz ?
bu iş bir ay öncesi doların 8,500 den 13,000 ve şu anda 11,999 da olması gibi dolarda şok düşüş diye yandaşların söylemlerinden farkı yok san ki
2009 da açılan shortlar 1969 ile kapatıldı.
gerçi bu akşam ya da yarın süpriz bir kararname bekliyorum ama hafta sonuna stabil girmek lazım.
"yatırım tavsiyesi değildir"
XBANKTA bir garanti var...O da BBVA sayesinde.dayan GARAN.Ne de olsa 12.20 den alacağım diyor..
PGS dün %6--bugün %6 düştü... vadeli LONG biraz alalım
TCMB/Kavcıoğlu: TCMB , fiyat istikrarı temel amacı doğrultusunda enflasyonda kalıcı düşüşe işaret eden güçlü göstergeler oluşana ve orta vadeli yüzde 5 hedefine ulaşıncaya kadar elindeki tüm araçları kararlılıkla kullanmaya devam edecektir
nasıl eğleniyor muyuz gençler :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
sildim...ama düşüncem bu...
Her şey sıra ile vakit zaman meselesi o bölgeler marttan sonra diye düşünüyorum ,
kaç gündür Almanya bağırıyor karona artıyor diye hiç kimsenin umrunda değil , Afrikada karşılıklı oda değişik virüs gözükmüş satın mı oldu borsa sende inandın:)
Biraz daha bakmak lazım sene sonu vs , fonlar kapanacak kar yazmalar vs vs :)
Piyasa sindirsin gundi.
Adamlar faiz artırımını 2 den 3 çıkaralım diyor ,
Alımları 15 milyar değil 30 milyar dolar keselim diyor ,
Dışarıda enflasyon bağırmaya başlamış,
emtia,ham madde sıkıntıs vs borsalar satmıyor ,
Afrikadaki varyantla satalım diyorlar , piyasalar da mal dağıtılmışsa satacaklarsa sebep aramalarına gerek yok , hikaye yazılır düğmeye basarlar.Satışlarda bana göre devamlılık önemli
kayıtlara geçsin,lütfen....:oleyo:
XBNKTA, 1367/70 ARALIĞI( canak/kulp for. vardı)...oraya pullback
BIST100 de 3 lü efsane tepeye dönüş(1589-90)
olasıdır.ve şuanda oyun planımda ana senaryodur.
Dayanamadım tüp e yeniden başladım ufaktan. İyi yerde çıktık, bakalım iyi yerde giriyor muyuz.
endeks yüzde 2 aşağıda ama benim portföy hepsi artıda, ecilc- aghol- kervt
alım denemek istiyorum buralarda büyük hisselerden- tcell ve krdmd almaya başladım..
OSMAN AĞANIN mahkemesi var.ŞUANDA duruşma olması lazım.
ben altının şu kırmızıyı kırp yenidden 2,000 li rakamları göreceğini düşünüyorum...
200 dolarlık ekmek var gibi...
https://i.hizliresim.com/8cepucd.jpg
OSMAN AĞA ile ilgili gelişmelere dikkat.
Avcı hikayesi gibi veya hava atmak gibi olmasın diye hem de nazar mazar pek poz yazmıyorum. Ama dünden aşağı yönlüü düşüncem vardı, buralarda kaldığı sürece bugün içi yukarı yönlü düşünceye doğru değişiyor - ikna edici satış isterim.
ZATEN, BU ÜLKEDE HAFTASONUNA POZLA GİRENE DELİ DERLER.
FDOW da şoför atladı.:)
Yükselen piyasa da "burası kesin tepe" demek hata olabilir bu düşünce doğrultusunda MERDİVEN FORMASYONU olarak tabir edilen ortalamalar ve grafik üzerinde çizili anlatımı Endekse uyarlayalım mı?
https://i.hizliresim.com/bs8lf5m.png