Sayfa 89/1001 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 705 - 712 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Kademeler dolmuş
    eski günler gibi
    aps artar bu akşam sanırım
    henüz bunlar işlem görmedi tabii
    göreceğini varsayarak

derınlık tecrubem asagı verecek der bakalım
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

2.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    Yabancı satıyor mu diye tekrar sorayım? İki gündür, QNB, HSBC ve BoFA net yüksek tutarlı satış var. Yabancı takas oranına yarın sornaki gün yansıyacak göreceğiz ama tedirgin etti. Dolar bazında bu seviyelerden yabancı satışı korkutucu
    bana sorarsan net şekilde var...

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bana sorarsan net şekilde var...
    HSBC yana yakıla 2 hafta evvel 165 cent iken aldıklarını 140-150 centten çıkıyor. İllallah dedirttik herhalde.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

4. tcmb altın cinsinden rezerv varlıkları, 19 kasım'da 40.48 milyar dolar (önceki: 50.00 milyar dolar)

tcmb'nin net uluslararası rezervleri 19 kasım'da 25.18 milyar dolar (önceki hafta: 28.61milyar dolar)

5.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    derınlık tecrubem asagı verecek der bakalım
    Genelde öyle oluyor
    Hangi taraf dolu ise o tarafa

6. Merkez Bankası'nın faiz indirdiği ve döviz kurlarının arttığı 12-19 Kasım haftasında gerçek kişilerin yabancı para mevduatı 1 milyar 138 milyon dolar arttı.

Yarın kavala davası var salarlar mı salmazlar mı bunun cevabını bilen viopta malı götürür. Yarı yarıya kumar şansınız
    bir halt olacağı yok.

8. 17:00 de bankacılar toplantısı varmış, Hakan Ateş fazla renk vermedi. CNN Türk "Merkez Bankası ne mesaj verecek - birazdan" diye tizer yayınlıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 89/1001 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •