pıst 100 1980 benim olsun:)
Printable View
BOFA aldığı-sattığı
https://i.hizliresim.com/hyyucmt.PNG
Rusyanın uzun savaşı sürdürecek ne mali nede siyasi kapasitesi var...
Rusya ancak ufak operasyon ile başarılı olur.. Oda Ukrayna yı bölmekle olur....
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakanlık açıkladı: Elektriğe de kısıtlama geliyor
Türkiye'nin başlıca doğalgaz tedarikçilerinden İran, arıza bildirerek gaz tüketiminin tarihi zirvelere yakın seyrettiği bir dönemde Türkiye'ye gaz akışını keserken, doğalgaz santrallerine gaz sevkiyatı %40 azaltıldı.
BOTAŞ AÇIKLAMIŞTI
BOTAŞ'tan yapılan açıklamada, İran tarafındaki doğal gaz iletim hattında meydana gelen bir arıza nedeniyle 10 gün süre ile Türkiye'ye doğalgaz akışının yapılamayacağına işaret edilmişti.
BOTAŞ'tan sanayicilere kötü haber
Açıklamada, kesinti planları önceden bildirilmek suretiyle sanayi tesisleri ve elektrik santralleri ile sınırlı olacak şekilde doğalgaz tüketiminde kısıtlamalar yapılacağı belirtilmişti.
Reuters'a bilgi veren sektör kaynakları ise, sanayi üreticilerinin elektrik tüketimini azaltması için de adım atılabileceğini ifade etmişti.
KISITLAMAYA GİDİLECEK
Enerji Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, doğalgazın yanı sıra, doğalgaza bağlı olarak elektrik tüketiminde de kısıtlamaya gidileceği belirtildi.
Açıklamada, "Elektrik ve doğalgaz sistem dengesinin korunması amacıyla yüksek tüketimi olan sanayi tesisleri ve elektrik santralleri ile sınırlı olmak ve kesinti planları önceden bildirilmek suretiyle, doğalgaz ve buna bağlı olarak da elektrik tüketiminde kısıtlamalar yapılacaktır" denildi.
https://www.patronlardunyasi.com/hab...geliyor/259862
ben de 2000 diyeyim ne şiş yansın ne kebap.
Netflix %20 açılış öncesi düşmüş, gerekçe abone artış hızı düşmüş.
Tetstere korkutma amaçlı olabilir.
https://tr.sputniknews.com/20220121/...052982864.html
Koltuk döşemecisi ile nakliyeci arasında kavga: 'Testereyi korkutma amaçlı çıkardım'
Bugün korkudan siftah yapmadık ama sanırım akşam pazarı cesaret edebilürsem makinaya lönk jeton sallamayı düşünüyorum
*ABD/Blinken: Biz herhangi bir ulusun sınırlarının güç kullanarak değiştirlemeyeceğini savunuyoruz
*ABD/Blinken: Kararlı bir biçimde Rusya'ya sunduğumuz yollar konusunda çalışmaya devam edeceğiz
Ya ABD hegomanyasının propagandası ya da eş cinselliği meşru,en olağan hal olarak gösteren filimleri oldukça beter olsun.
Tüm filmlerinde merkezde eş cinsellik var.Bunu misyon haline getirmiş.
Evde ergenler varsa verilen bu subliminal mesajların etkisi çok fazla oluyor.
Filimde olmasa kalitenin eksilmeyeceği yerlere parçaları koyuyor.Asıl DAVA o.
6 aydan sonra iptal ettirdim.
Oyak renault, çip krizi dolayısıyla üretime pazartesi'nden itibaren 15 gün ara verecek kaynaklar/ bloomberg ht
forumun trolune kimse cevap vermiyor artık... :)
Bana filmler artık heyecan vermiyor. Esas film gerçek hayatta dönüyor.
Tivibu da aynı filmleri oynatıyor, çoğunu sahne sahne ezberledim.
Matrix IV'de Trinity "Bu işe çocukları karıştırmayacaktın" diyordu.
Spotify'da güzel bir liste oluşturdum, şarkıları tekrar dinlemek yormuyor o arada başka şeyler ile ilgilenilebiliyor.
*Erdoğan:20 Aralıkta açıkladığımız tedbir paketiyle döviz kuru üzerindeki köpüğü aldık
*Erdoğan: Kurun istikrar kazanması ile birlikte piyasada bir daha dengesiz döviz talebinden kaynaklı aşırı dalgalanmanın yaşanmayacağını düşünüyoruz
IMF/Georgieva: Çin ekonomisinin yavaşlaması dünyanın kalanı için bir endişe kaynağı oluşturuyor
Görüntü akşam ucuzluğu olacak gibi.
akşam bazarı varsa alırım bi dal.
jeton elimde .
akşam pazarı taze mal kalmaz adam 14:10 da verdi ya ucuza.
Ak yatırım 5 milyon lot maldı yapıdan son 5 dk da...
Hayırdır :)
*İran, Türkiye'ye gaz akışını yeniden başlattı- Shana
Gaz haberi etkili oldu belki.
Birileri aldı.
Yapı kredi bankalar arasında en çok getirisi enflasyona dayalı tahvil tutanmış. O yüzden pozitif ayrışıyor gibi
Nazar değmez inşallah bana , her zaman söylerim bu Akp iktidarının tek başarısı borsamızı dünyanın en güçlü borsası yapmasıdır çok net...
Yurtdışı satış yedi. ABD ye bakalım
endeks artıya geçti:kahkah: yeminle komedi..
Akşam kasaya bakalım jeton kapatan olmuş mu yoksa gıcır gıcır taze yeni jeton atılmış mı diye 406bin di enson
E noldu şimdi, savaştı, gaz kesintisiydi, hafta sonu riskiydi derken, dipten 30 puan aldı.
Kapanışta bir 30 puan aşağı verse tekrar kimse şaşırmaz sanırım.
Bildiğin hızar bu.
Salı günü
Dün ve Bugün
Özellikle vadeli kullanılarak
Sert satışlar oldu.
Bugün artı kapatırsak yükseliş adına güzel olacak.
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Manas manas dedik adamlar BOTAŞ tan ihale almış [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Tahminimiz bile faydalı iyi mi ..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aşağı yukarı iyi sallıyolar
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son dakikalarda Robotların kavgası olabilür, yeşil kapatacak yok kırmızı kapatacak deye
Adam 3 kere aşağı salıp millete yeterince korku saldı. 2300 üstü kapar diye tahmin sallayayım. Akşama da düz 2350 yapar.