Oyak renault, çip krizi dolayısıyla üretime pazartesi'nden itibaren 15 gün ara verecek kaynaklar/ bloomberg ht
Oyak renault, çip krizi dolayısıyla üretime pazartesi'nden itibaren 15 gün ara verecek kaynaklar/ bloomberg ht
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
forumun trolune kimse cevap vermiyor artık...![]()
Bana filmler artık heyecan vermiyor. Esas film gerçek hayatta dönüyor.
Tivibu da aynı filmleri oynatıyor, çoğunu sahne sahne ezberledim.
Matrix IV'de Trinity "Bu işe çocukları karıştırmayacaktın" diyordu.
Spotify'da güzel bir liste oluşturdum, şarkıları tekrar dinlemek yormuyor o arada başka şeyler ile ilgilenilebiliyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
*Erdoğan:20 Aralıkta açıkladığımız tedbir paketiyle döviz kuru üzerindeki köpüğü aldık
*Erdoğan: Kurun istikrar kazanması ile birlikte piyasada bir daha dengesiz döviz talebinden kaynaklı aşırı dalgalanmanın yaşanmayacağını düşünüyoruz
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
IMF/Georgieva: Çin ekonomisinin yavaşlaması dünyanın kalanı için bir endişe kaynağı oluşturuyor
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Görüntü akşam ucuzluğu olacak gibi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
akşam bazarı varsa alırım bi dal.
jeton elimde .
Yer İmleri