Originally Posted by
Lucky Player
Halit Cıngıllıoğlu'nun demirbankı o dönem Türkiye'deki en iyi altyapıya sahipti... Halit , Sülman DEmirelciydi... hani bir tabir vardır ceketimle sizleyim gibi bi şey hatırlayamadım şimdi işte Halit, donuna kadar sülman bey'in yanındaydı... çok güvendi bankasını tıka basa devlet tahvili ile doldurdu... sonra bankalar arası borç piyasasında bunu herkeş pas geçti kimse borç mangır vermedi demirbanka , gıcıklık yaptı diğer bankalar... o demirelciyse bi de karşı tarafta olan patronların bankaları var di mi ... eee ağa pokeri oynuyorsan önce ve hep kendi elinin şansına bakacan, masaya değil... halit pokerden anlar mıydı bilmem hiç de tanımam, bir tek bildiğim honey money diye bir yatı vardı ... yatın ismini duyunca buraya kadarmış dedim , bir de vehbi koç'un böyle ışıldayan çabuk parlayan iş insanlarının haberlerini gazeteden itinayla kesip arşiv yaptığını hatırladım... o arşive aldıklarının hepsi ya iflas etmişti ya da işleri darmadağın olmuştu ... biliyordum yanılmadım... gerçi cıngıllılar babası falan eski köklü kayserili tacirdirler de kontrolsüz hırs ataklık tekamülsüzlük hata yaptırır...