Sayfa 37/1011 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 289 - 296 arası.

Konu: ViOP XLIX

SON DAKİKA | Dışişleri'nden Avrupa Parlamentosu'na terör örgütü PKK tepkisi: Şiddetle kınıyoruz

2. BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Şirketlere vergi yasaya eklenmiş. Hoş karşılanmayabilir. Ford 10 dakika önce araçlarına %5 ila 7 arasında zammı geçiriverdi.
    İndirim ve teşvikleri kapsayan(zaten normalde alması gereken vergi aslında) kısım için geçerli ve tek seferlik %5... Pek tınmaz kağıtlar... Sasa tınlar ama... Teşviklerle geldi buraya, teşviklerinin özsermayesine oranı çok yüksek...

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ayhan başkan kuzu şorta odaklanmış ,
    simülasyonları hazırlamış ,
    burada şimdilik graf paylaşmıyorum kafası karışmasın.
    ama buradan ona söylüyorum endeks ağırlığı olan bazı tahtalar mevcut ,
    240dk -günlükte bunlar çalışmaya başlarsa oyun farklı olur.
    buradan kendisine inceden duyurum olsun.
    Sana samimi bir soru... 2015'den beri takip ederim bu forumu... Kuzunun 1 kere bile doğru yaptığı, ters indikatör olmadığı büyük bir hareket gördün mü?

Bu adam bir pozu devamlı zikredecek şekilde yazıyorsa, bunun için özel başlık açıyorsa bu işin sonu bellidir...

Yıl 2015 kuzu borsa çökecek diyor, endeks de 70-76 gidip geliyor... Kuzu inatla endeks 29 bine düşecek, tırları dayayacağız malları alacağız diyor... Nasıl emin kendinden, nasıl güzel laflar ediyor... Bende piyasada mal taşıyorum o aralar ve bu herifi okuya okuya piyasanın çakılacağına inandım, derken bastım şorta ufaktan... Bir ralli oldu sonra, ufff ki ne uff...

Endeks 80 oluyor Kuzu paçal yaptım hedef 20 ye düştü falan fıstık... Endeks 85 oluyor hala paçal Sonra tabi o rallinin sonu 120 de tamamlandı... Borsa 1,5 yıldan kısa sürede yüzde 80 yukarı çıktı ve yüzde 6 enflasyon vardı o yıllarda...

5. son dönemde forumda kavgalar ne kadar çok arttı...

herkes gergin...

gundi gel kavgayı özledim senle halkbank 500 lira de iş çıksın bizede... .)
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Wells Fargo: Türkiye'de seçimi muhalefet kazanırsa Türk Lirası %20 değer kazanabilir ve yıl sonunda Dolar 15 TL'ye düşebilir.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Kuzu benim ufkumu açtıydı, bi gün yeni sayfa açmış 30binden sonra 300bin diye yada 50binden sonra ,tam hatırlayamadım böyle bir başlıktı, hadi ya 300bin olurmu hiç diye içimden geçti yalan yok,sıfır atılmadıydı. tabi o zamanlar çömezim az zopa yediğim için tecrübe sıfır
    Şindi çok rahat ortauzun vadeli projeksiyon analizi yapabiliyorum. 3binden sonra 30bin şeklinde stratejim mevcut ama piyasa sanırım önce 30bine gitmek istiyor, durduramıyoruz
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Wells Fargo: Türkiye'de seçimi muhalefet kazanırsa Türk Lirası %20 değer kazanabilir ve yıl sonunda Dolar 15 TL'ye düşebilir.
    ihracatçı şirketler raid yeiş hahambüceği gibi ters dönüp can çekişir... şimdisiye bile cepten yiyorlar... heee diyecen ki yılanoğlu düşünce ihracatçı şirketlerin kullandığı ithal ara malların da fiyatları düşecek ... evet de , o gün gelene kadar ellerinde ithal mal var , stok var. likiditeyi nasıl çevirecekler ?

şirketteki üç top hikayesi işte... bir işletme ne kadar güçlü olursa olsun, o bi top füştü mü yere zıplamaz... kar tenis topu pinpon topu basketbol topu her ne zıplayan topsa işte öyle iner çıkar, zarar da aynısı... emma velakin cümbür cemaatin diline düşer şirket ne zaman ? likidite denilen topu elinden düşürdü mü... niye çünkü o top düşünce zıplamaz şangırdar, narin kristal toptur o...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 37/1011 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •