SON DAKÝKA | Dýþiþleri'nden Avrupa Parlamentosu'na terör örgütü PKK tepkisi: Þiddetle kýnýyoruz
SON DAKÝKA | Dýþiþleri'nden Avrupa Parlamentosu'na terör örgütü PKK tepkisi: Þiddetle kýnýyoruz
https://twitter.com/selinsavann/stat...21816985948165
güzel konuþmuþ
Sana samimi bir soru... 2015'den beri takip ederim bu forumu... Kuzunun 1 kere bile doðru yaptýðý, ters indikatör olmadýðý büyük bir hareket gördün mü?
Bu adam bir pozu devamlý zikredecek þekilde yazýyorsa, bunun için özel baþlýk açýyorsa bu iþin sonu bellidir...
Yýl 2015 kuzu borsa çökecek diyor, endeks de 70-76 gidip geliyor... Kuzu inatla endeks 29 bine düþecek, týrlarý dayayacaðýz mallarý alacaðýz diyor... Nasýl emin kendinden, nasýl güzel laflar ediyor... Bende piyasada mal taþýyorum o aralar ve bu herifi okuya okuya piyasanýn çakýlacaðýna inandým, derken bastým þorta ufaktan... Bir ralli oldu sonra, ufff ki ne uff...
Endeks 80 oluyor Kuzu paçal yaptým hedef 20 ye düþtü falan fýstýk... Endeks 85 oluyor hala paçalSonra tabi o rallinin sonu 120 de tamamlandý... Borsa 1,5 yýldan kýsa sürede yüzde 80 yukarý çýktý ve yüzde 6 enflasyon vardý o yýllarda...
son dönemde forumda kavgalar ne kadar çok arttý...
herkes gergin...
gundi gel kavgayý özledim senle halkbank 500 lira de iþ çýksýn bizede... .)
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Wells Fargo: Türkiye'de seçimi muhalefet kazanýrsa Türk Lirasý %20 deðer kazanabilir ve yýl sonunda Dolar 15 TL'ye düþebilir.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Kuzu benim ufkumu açtýydý, bi gün yeni sayfa açmýþ 30binden sonra 300bin diye yada 50binden sonra ,tam hatýrlayamadým böyle bir baþlýktý, hadi ya 300bin olurmu hiç diye içimden geçti yalan yok,sýfýr atýlmadýydý. tabi o zamanlar çömezim az zopa yediðim için tecrübe sýfýr
Þindi çok rahat ortauzun vadeli projeksiyon analizi yapabiliyorum. 3binden sonra 30bin þeklinde stratejim mevcut ama piyasa sanýrým önce 30bine gitmek istiyor, durduramýyoruz![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
ihracatçý þirketler raid yeiþ hahambüceði gibi ters dönüp can çekiþir... þimdisiye bile cepten yiyorlar... heee diyecen ki yýlanoðlu düþünce ihracatçý þirketlerin kullandýðý ithal ara mallarýn da fiyatlarý düþecek ... evet de , o gün gelene kadar ellerinde ithal mal var , stok var. likiditeyi nasýl çevirecekler ?
þirketteki üç top hikayesi iþte... bir iþletme ne kadar güçlü olursa olsun, o bi top füþtü mü yere zýplamaz... kar tenis topu pinpon topu basketbol topu her ne zýplayan topsa iþte öyle iner çýkar, zarar da aynýsý... emma velakin cümbür cemaatin diline düþer þirket ne zaman ? likidite denilen topu elinden düþürdü mü... niye çünkü o top düþünce zýplamaz þangýrdar, narin kristal toptur o...
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer Ýmleri