Kanada'ya yeni gelen göçmenler bile ruh hastası.
Memlekette son 23 senedir üretilen tek şey bu tür insanlar.
Allah milletin yardımcısı olsun.
Printable View
Büyük bir alışveriş merkezi, ortada durmuş hanımı ile tartışıyor.
Türkçe'yi duyunca, yaklaştım, hoş geldiniz dedim.
Sen de nerden çıktın dedi, biz buraya Türk görmeyelim diye geldik.
İki millet var birbirinden kaçan İranlılar ve Türkler.
35 senedir buradayım bu kadar hasta çok az Türk gördüm.
yaw doktor....
geldim ki amrikide olan biteni yazayim....BU RUH HASTASI BASKARA....yazmama engel oldu....kafayi siyirmis....parasini kaybetmis yillar once....on yildir bu foruma musallat olmus....
FORMUN SEVIYESINI DUSURUYOR....biktirdi beni yaw...TIR SUFORLERI terbiye edecek...kasindi.
gelelim amrikiye......
KAN SU GIBI AKIYOR.....japlar 500 milyar dolar AMRIKI TAHVILINI ufledi....sira CINDE.....sari kafa korkudan altina ediyor suan....
KURESELCILER.....demokratlar....NE VAR NE YOK SATIYORLAR....
Altına ediyorsa çıkıp vazgeçtim desin
Gerçi o sarı kafa şu 1 haftada cebini doldurdu
Pozisyon alıp çıkıp açıklama yapıyor
Bütün dünyanın gözü önünde manipülasyon yaptı
Çin tahvil satıp altın alıyor onun yüzünden altında düşemiyor
Topuuna sık başkan, dikta yönetim neymiş görsün emlak :he:
Pirim sen hırkanı çıkartma sakın.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sevgili EMLAK....
viop topiginde yazmis....gidip kuzu yu sabote edelim diye.....
yazisi orada....
organize isler bunlar....guneysu....
bizi....gutmu gumastan bi yataga yatirip....MURAT ALIP MURAT VERMEK ISTIYORLAR....
bende dashaklar 2 kg.....sende yaklasik 3 kilo 200 gram....COK ACI CEKECEKLER....
topuuumuza sıkmayan isteyene ermeydanı açık dayucuğum :) ama yeri bura değilmiş.
yönetim eyle diyi.
şimdi uzayalım buradan...
kuzu arkadan japon ninjalar gibi emriki fırlatmaya devam etsin :he:
bizim arkamızda yönetim neyim yok nede olsa.. :dvr::dvr::dvr::drunk::drunk:
hadi eyw...
TRUMP
benim gibi, vatanını seven düz bir mühendis...
ülkesini kurtarmaya çalışıyor...
ne olmuşta batmış ülkesi...
illüminaticiler... küreselciler her fırsatta devleti soymuş...
kendileri (ıphone,nvidia ) trilyonlarca dolar kar edip, üstüne üstlük bu paralarıda faiz ile amerikaya borç verip karı katmerlerken...
devletin borcu 35 trilyon dolar olmuş...
''amerika sen en büyüksün, heryer senin kontrolünde olmalı, ağasın, paşasın..'' diye gazlayıp... dünyanın heryerine 50.000 tane askeri üs açtırmışlar
bu arada kendileride, fabrika üstüne fabrika açıp... zenginleşirken... canım amerikan askerleride bunların kılına zarar gelmesi diye nöbet tutmuş...
borsaların en ufak bir çalkasıntısında, başkanı koltuk ile korkutup... FED'den trilyon trilyon dolarları kapmışlar
TRUMP...
bu çarkı kırmak istiyor
diyor ki : ''bana vergi vereceksiniz... karınıza benide ortak edeceksiniz...birazda ben kazanacağım... devletin borcu azalacak...''
İLLÜMİNATİCİLER... şimdi kıs kıs gülüyor
''hey yavrum TRUMP biz kim sen kim... biz adamın aklını alırız aklını... '' deyorlar
TRUMP'a bu kalkıştığı şeyden (devleti kurtarmaya kalkışmak ) dolayı çok ceza kesecekler.
borsasına basacaklar... tahviline bascaklar... tüm tuşlara basacaklar
sonunda TRUMP ''ben ettim siz etmeyin...'' diyene kadar
ATAMIZ... BÜYÜK ATATÜRK
100 sene önce DEVLETÇİLİK ilkesini bu yüzden koymuştur.
KÜRESELCİLER, ÖZEL SEKTÖR...
soymaya bakar...
hem devleti soyar, hem milleti... heryeri soymaya bakar
neden bunu yapıyorlar ?
İLLÜMİNATİ, DERİN DÜNYA DEVLETİ kitaplarında şöyle yazar
''dünyada sadece krallar ve köleler olacak... 10 kral, bunların başında en büyük bir kral ve köleler... ''
köleler... bir hepimiz tüm insanlar...
krallar... devlet başkanları değil... başkanda kimdir ? :oleyo:
rakıfellerlar, habsburglar, rotshildlar...
bütün hristiyen ülkeler neden İSRAİL'i savunuyor ? kimse İSRAİL'e dokunamıyor ?
hepsinin en zenginleri YAHUDİ... TAPINAKÇI
hepsinin devletinin, bunlara trilyonlarca dolar borcu var...
sıkıysa arka çıkma İSRAİL'e...
boyle 8 sahife tessekkuru gorunce CILDIRDILAR bu geyikciler....hicbirinde para yok....bunlari on yil once soyduk......parasiz ve pulsuzlar....Burada kendi kendilerini eylendirmeye calisiyorlar....
BIR TESELLI VER.....sarkisi dillerinde....
BU GUZEL FORUMU COPLUGE CEVIRDILER.....burasi haluk yasar dan bana hatira...dostumdu.....onemli bir teknik analistti.....buna izin vermem...RAHMETLI DERKI......KUZU....hani dashaklarin 2 kg di.....
Yine konuştu sarı:)
Demek ki longlamış hahahaha
Bu adam varken dünya rahat edemez
simdi....YAYLANIN LEM....burasi celik cocuk yeri deelll.....
evettt.....YAYLANDILAR.....boylede korkaklar....DELIANLIYI GORUNCE....don indirmek iyidir deyip gittiler.....
unutmayin.....
BEN......KUZUYUM.....OYARIM OYA GIBI.....
BU FORUM.....REFERANS FORUM OLACAK.....
BU forumda yazdiklarim.....
ertesi gun....
twiterde....you tiube daki yorumcularin agzinda.....
hepsi beni okuyor....
bu forumda....artik FORUMUN SEVIYESINI dusuren....yillar once parasini ve servetini kaybetmis....EMLAK gibi kafayi siyirmislara yer yok.
PARASIZ VE HUYSUZ YAWRILERIM....
unutmayin.....
karsinizda.....kuzu var....bi gram aklinizla....ORGANIZE ISLER YAPIP kuzu yu sabote edelim derseniz......kuzu sizi yatirir....evirir cevirir....SIHHATINIZE KAVUSTURUR....doktorlugu....kanadali TINAZ dan ogrendim.
Anlasildi mi....lem.....kerizzzler....korkaklar.
Selam sinirler gergin bu pilav çok su kaldırır üzmeyin kendinizi
Silahını temizlerken ayağına sıkan silahşörü bilirmisiniz kim o kovboy Trump :)
piyasada dalgalar karadenizdeki gibi olacak nerden geldiğini vurduğunda anlıyacak çoğu oyuncu .
es deli rüzgar es...
Yunus Paksoy
@yunuspaksoy
·
1 sa
Bugün borsaların düşmesi hakkındaki yorumunuz?
TRUMP:
Burada olduğum için görmedim
1 saat önce soruyorlar bu cvp geliyor dün konuşmaları yapıp alın dediği ve devamında INSIDER hareketinin olduğu yerde bugun yerini yadırgıyor görmüyor.:)
Hadi kolay gelsin.
Degerli Okuyucularim.....
sizden ozur diliyorum....lutfen beni affedin....MECBURDUM.....
bu saldiri....SIZ PARA KAZANANLARA......beni sevenlere idi.....
sahsima olsa idi.....sorun yoktu....
konu....sahifelerce YAZ KUZU diyenler olunca....
.HERSEYINI KAYBETMIS....INSANLIGINI DAHIL....BASKARA.....EMLAK GIBI....at yarisini dahi oynuyacak paralari KALMAMIS....bu gariban ve yenilmis insanlarin.....size....bu sessiz cogunluga hakareti,,,,,,,,ONLARI BULDOZER GIBI EZMEMI GEREKTIRDI....i
LUTFEN BENI BAGISLAYIN.....
sonucta......bende insanim.....
ozur diliyorum sizden....BENI AFFEDIN....
SEVGILERIMLE.....guzel yaradilmis kardeslerim.....
bir kuzu klasigi daha izlediniz....NAMUSLU INSANLARIN....EN AZ....NAMUSSUZLAR KADAR CESUR OLDUGU......
KONUSUNDA.
HA HA HA.....suzme tekirdag ulen.....IRAQI....ONUMDE TUM MEZELER VAR....
birazda....CELIK COCUK YIYEYIM DEDIM VE YEDIM.....
serefine.....
bu garibanlar VIOP topiginden kalkip buraya geliyor beni ve okuyucularimi rahatsiz ediyorlar......
BEN VE OKUYUCULARIM.....viop topigine tek kelime yazmisligimiz yok....
bu usaglarin derdi ne sence.....
niye bu topige....
ORGANIZE OLARAK GELIYORLAR.....
bu topigide mi....COPLUGE DONUSTURMEK ISTIYORLAR....BU FORUMU COKERTMEK ISTIYOR BUNLAR.
SOR ONLARA.....
evladim.....bu topiktekiler kendi aralarinda yazip ciziyorlar....sizin VIOP ta yazmiyorlar....
SIZE KIM....uflediki....gidin o topigi irahatsiz edin.....
hatta....gitmeyin.....tehlikeli orasi de....yatirir....ne yapar ben bilememki de.....CANINI KURTAR....HA HA HA
GUNEYSU....
TOPIK 123 000 TKLAMA ALMIS.....ben celigi cocugu ezerken.....ha ha ha.....
ne yapayım ateşmi edeyim :)kuzu yu tanımam oda beni tanımaz ilk atışmamız rus uçağını düşürdüğümüzde başladı burada topiği vardı ben teknikçiyim oyun okumayı öngörülerimi geniş kapsamlı yaymayı severim kuzu simülasyon kurmayı sever ama çizgileri zayıfdır :)o zamanda burada çöküş bekliyordu simülasyonuna göre ben ve 1-2 arkadaş yukarı hareket ralli bekliyorduk muratteknik ,sacro tabi o hikayemiz yukarı ralli ile bitti:)Benim ogun anlattığım gizli bir el olayı vardı kuzunun göremediği sonra o el büyüdü büyüdü modernleşti nasdag hızlı makinaları ile pıst 100 buralara gelip kontrollü borsa oldu bunları ozamanlar yazarken millet bulut komplo teorileri üretiyorsun diyordu şimdi bakıyorlar VF alıcak mı diye :)daha buraya yazmak istediğim ama yazamadığım bazı konular var , şimdiki döneme gelirsek güneysu ara transfer döneminde bu topçuyu getirmiş bir alan vermiş burada top koştur demiş kendisi yaşlı eskisi gibi kıvrak oyuncu değil :)öbür köyünden burada takip ettikleri gerek temel gerek teknik analiz yapanları bizim uşaglardan oraya gidenler söylerdi Bulut abi senden bahsediyor köyünde çizgilerimi analizlerimi beğenir badem spor hikayesini bunlara anlata anlata sistemi göstedim rus uçağını düşürdüğümüzden beri:kahkah:yeniden burada topik açtığında paylaşımlar yapmamı rica etti arkada ilk açtığı zamanlar karaladık birşeyler takip edenler bilir feyzaaaaaaa diye açtığı topiği benim graflardan sonra kar al yaptı 1.90 yazmaya başladı :)2025 senesinin INSIDER senesi olacağını 2024 kasım ayında vıop topiğinde yazdım simülasyonlar uzun vade çalışmaz kısa vade bam bam dün Trump bunu mesala yaptı:)bizde iç siyasetde belirsizlik devam etti sürece testere devam belli bant aralığında kulağı delikler trade eder.Gelelim senin mucuk olayına arka sayfada kuzu nun yazdığı bazı yorumlara karşı çıktığımdan kuzu bu hareketleri sevmez ama olgunlukla cevapladı atışmamız olmadı bilir laz uçağuna bir mermi atarsa bir jarjör geleceğini :rules:yalnız 2 gündür onu stresli gördüm biraz terste kalmış olabilir alınganlık başlamış duygularını saklayamıyor eskiden böyle değildi oyundan bu kadar hızlı düşmezdi bak akşam rakısını açmış bir dilim peynirle kapıda tıklamaları sayıyor nerde bizim o fiskiler içip tır yükleyen kuzu :)sonuç olarak arkadaşlar eleştiriye açık olunmalı kuzu da onu yaparsa bizim insanımız çatapatlı dünyayı sever bu yüzden gelir tıklar kuzu hepinize bol şans .
https://i.hizliresim.com/hzrucpl.png
https://i.hizliresim.com/ilbu807.png
şimdi öbür köyden kuzuyu burada takip edenler olabilir gelip kuzu sallayıp duruyor olmasın Globalde yaş***** ben 2 ay önceden çizdim zaten beklentimi babo nun güzel bir sözü vardır teknik önden gider haber sonradan gelir diye.:)
https://i.hizliresim.com/9juz42p.png
buda fırından çıkmış son güncellemedir 2022 tend dibinden tepki geldi ınsıder trump hareketi olarak geçicek graflara mavi ortalama takip edilsin altı çok kapanışlarda %10-15 daha düşüş gelebilir.Insıder kaynaklı hareketler olduğundan volilite yüksek dikkat edilmeli Şİİ ve turp arasında anlaşma olursa V çıkışı olur sert ABD borsalarının sevdiği bir formasyon.
kolay gelsin
Herkese günaydın dostlar, sn. Sindoma sn. Kuzu vs.bayağı bir yazı okudu pek birşey anlamadım bizim gibi temeli tekniği zayıf olanlar için açık açık ne söylemek istersiniz ne olacak kısacası onu söyleyin 4 yıl boyunca uçacak mıyız ne olacağız bizim ülkemiz için 2025 -2026 yılı nasıl geçecek bist, altın. dolar vs. onu söyleyin. Ekonomik ,siyasi sosyal her türlü karışık bir durumdayız nasıl uçacağız?
Burda kimse ne olduğunu ne olacağını bilmez biliyorum diyen yalan söyler sadece öngörüde bulunur bende öngörü yazdım , para ile kendinize danışman tutun o bile yanılır çünkü piyasaları biz yapmıyoruz risk alıp yatırım yapıyoruz , çarkın içinde sepet yapıyoruz kendi adıma.öngörüm yukarda 2 ay önce yazmışık çizmişik millet trump geldi borsa düşmez derken şimdi ınsıder kaynaklı hareket eden borsaların dıp yapıp yataya bağlamasını bekliyoruz teknikçi olarak.