Trump bunadı
Hergün vergi değişir mi ya
Yüzyılın spekülasyonunu yapıyor adam
Trump bunadı
Hergün vergi değişir mi ya
Yüzyılın spekülasyonunu yapıyor adam
Degerli Kardeslerim.....
KENDIM CALIP KENDIM OYNUYORUM....deniliyordu....kiziyordum....gorsunle r istedim....
neyi.....
KUZU YU....kuzu nun COKERTME yi oynamasini....halkinin onunla bir butun oldugunu....onu izledigini....onu alkisladigini....SESSIZ VE DERINDEN para goturdugunu....
gorsunler istedim....
gorduler.....
neyi......
kuzu nun bir SEVGI DENIZI icinde yuzdugunu.....
guzel kardeslerim....
BU ARENADA AYAKTA DURMAK COK ZORDUR.....bunu yapabilmek ucun....
gahhhh inerim yer yuzune SEYREDERIM ALEMI....gahhhh cikarim gokyuzune SEYREDER ALEM beni...
sizlerle olmak bir zevk benim ucun....guzel yaradilmis kardeslerim.
Kuzu sen bir başkasın. Sana ara ara kızsam da tandırın güzel oluyor.
Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.
huysuz ve simarik kardeslerime.....
SEVGI bayraginiz olsun....sevin birbirinizi....sevgi cogaltir....SEVGI yaratir.....
her gun aynaya bakin....BEN BUGUNDE IYI BIR INSAN OLACAGIM deyin....icinizde ki seytani kovun....
birlik olun....karsinizda....sizi soymaya programlanmis....KEFERE ve yerli isbirlikcileri var.
saldiriyi onlara yapin....birbirinizle didismeyi birakin....
olumsuz KISILERE cevap vermeyin....biz doktor degiliz....burasida hastahane degil....tedavilerini yapamayiz....
GUNEYSU geregini yapacak.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
evettt....BasKara mi....kaskarami....ne menem bi yaratik....HASTENEYE YATIRDI GUNEYSU....tedavi beles....
topigin basindanberi....her uc sahifede bir gelip....BEN RUH HASTASIYIM DEYIP DURUYORDU ZAVALLI....
DIGERLERINE....
lem size guirmizi gotlu mektup yazmiyorum....gelin beni okuyun diye....
yoldan cikani....boyle...bunun gibi...aninda E-5 e koyarim....muhatabiniz TIR SUFORLERI OLUR.
Yer İmleri