BrYAT denince karpuz mu aklına geldi :) eşime niye nikah kıydımsa aynı neden.. yani bilmiyorum.. spk brsan için işlem yapar mı? sözüm meclisden dışarı "An.nı öpen kadı ise kime şikáyet edeceksin" diye atasözü var..
Printable View
En büyük boru üreticisi olduğu halde, ihalelerden büyük payı toscelik aldı hep son ihalelerde. ne yapsınlar hükümetle yıldızları barışmayınca kapağı abd ye attılar. şanslarına trump da gelince işleri hepden iyi olur brsan ın.
Sn. Temple üstadım, her ne kadar yatırımcıları inanmasa da gerçek olan; çelik sektöründeki olumlu gelişmeler adım adım b.yatırıma yüksek karlılık olarak yansıyacaktır. Biriken temettüyü patron dağıtmaz sa artan defte değerleri başına bela olacaktır.
B.mannesmanın en son aldığı tek ihale konusu işten beklenen karlılık benim mütevazi hesapta dahi 50 milyon tl. üstündedir.
Mallar gemlik limanından yüklenirken bu yüklemeyi yapacak lojistik şirketi bile yatırımın!!!
Baskıla baskıla nereye kadar, radarımızda değerli şirketi izliyoruz bakalım.
Atadaki abla inşallah bizleri de ileride yatırımcı yapar.:bravo::halay:
Bir ricam olacak, zaman dolup gitmiş olma ihtimalin yüksek [emoji1].. Gitmediysen giderken haber verirmisin? Kendime kalan tezlerim var, bilmek iyi olacak [emoji41]
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:))
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tabi ki ilk sana söyleyeceğim. Hedef fiyat tutarsa. 10 aydan önce,tutmazsa 41'den sana satacam. :)
C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hedef fiyatın ne?
Satınca söylerim, hedef fiyat vermek manipülasyon A girer. Sayın bezgin. Ha bu arada hedef fiyatım senin beklentinin yanında solda sıfır kalır. Dalya yapmadan gitmezsin kesin :oleyo:
O kadar yazıyor ÇİZİYORSUN... manipülasyon olmuyor, hedef fiyat ını söyleyincemi olacak [emoji23] [emoji23] [emoji23] kulağıma söyle...
Hiç çiziktirmedim onlar bende saklı, hafızan yanıltıyor seni.. Ama keşke emek verip çiziktiren arkadaşları da ÇİZGİCİ diye alaya almasanız.:( Kağıdın tekniğe uyduğu ayan beyan dururken hem de.
Hala uyuyor diyor arkadaş, nasıl bir inat yahu [emoji23] .. Mahalle yanarken saç taramak gibi... Ama galiba çok yakın zamanda seni yolcu edeceğiz gibi, değilmi BOZKIRLI [emoji41]
Kalıcaz biz dinozor lar başbaşa, bir zaman geçecek tarih tekerrür edecek... Biz bu filmi 20 kere gördük galiba [emoji48]
Tutturmuşsun bi yangın yeri yok şu yok bu. Gören de ilk defa hisseye girdin sanır hocam yapma ya. Ama 2020 ye kadar beklemem merak etme [emoji4]
rüyalarından uyandırmak için bir çabam olamaz.. İnsan hayalleri kadar var oluyor.. Yaşanacak ve görülecek, ALLAH ömür verirse...
Yahu yapmayın arkadaşlar.. 15 yıldır bu hissedeyim.. rahmetli babalarından sonra evlatları ile değişti bu şirket.. hepimizden çalıyorlar görmüomusunuz.. Allah belalarını versin hepsinin.. aynı gemideyiz su alırsa beraber batarız.. inşaallah hepimiz birlikte kazanırız
Lakin teoss kardeşim sinirli üstad haklı. 15 yıldır teknik ile yürüdüğünü görmedim. He yarın teknik ile gider ona birşey diyemem. Lakin tecrübeler sabit.. saygılar
İnşallah üstad, sabrınıza saygım sonsuz. Bizler yolcuyuz doğrudur. Hancı arkadaşlara abilere saygı duyarız. Biz de inşallah kafamızdaki vadede nasipleniriz.. Saygılar
Patroncuğum belki gözünden kaçmıştır, dikkat et aşağıdaki yazıyı oku malına sahip çık beleşe sağa sola dağıtıp sonra geri alacağım diye uğraşma, hisse uzun vade portföylere alınıyormuş ben twitterın yalancısıyım.:rules:
Bryat neden portföye girdi?
https://twitter.com/__thestock__/sta...31298515734529
VUK 71.7 geldi...
Tepkisizlik hali.... 🤣🤣🤣
ben beğendim açıkladığı rakamı....
korkuyor mu insanlar BRYAT a sahip olmaya
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
12 Kişi personel var, 13 769 869.47tl genel yönetim gideri beyan edilmiş ,insanda biraz utanma sıkılma olmalı.Yine de temettü gelirleri artmış geçen yıla göre, bence olumlu mızrağı çuvala sığdırma tabloları bunlar.
Yeni halka arzedilen gırtlağına kadar borçlu Medipark Bir milyar usd üstünde piyasa değerinde işlem görürken, sıfır borç,geçmiş yıl karlarıyla dolu kasa, Borusan grubunun çelik, oto ,lojistik, makina herbiri sektöründe lider ,yeni halka arz şirketler ile kıyas olmayacak büyüklükte 12 şirketinin kurucu iştiraki,
Bryatımız 300 milyon usd piyasa değerinden işlem görüyor, Peh....BİRGÜN GELİR DEĞERİNİ BULUR.
Sızlanmayın nnnnn
[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Değil 70 kar 170 gelse birşey değişmez zzz.
Bu kara eksi kapatmazsanız adam değilsiniz..
Eski dost valla doğru söylüyorsun bu tahtanın ne zaman ne yapacağını kestirmek zordur.zorluk patron dan kaynaklıdır.
Bryatda yıllarını veren dostlara slm.lar kazancınız daim olsun bu gün k vergi dairesine gönderilen rakkama öncesi 100 adet omuz atayım dedim belki faydanın olur diye fakat tahta toprağa mi bakıyor ne neyse.ytd.
Temple sevgili kardeşim onlar tahtayı bu gün kesin düşürülerek
Lakin tahtanın değerini bilenler eli yüz aşağı yukarı alım yazanlar ve satanlar kimler bilmiyorum bu gün ben hesabındaki bir kaç kurusu bu tahtaya siktim son dakikalarda
Neyse.bryat şimdilik ağlar güçlü sat pozisyonuna sokmuslardir.ne yaparlarsa yapsınlar su akar yolunu bulur.sabir kaza bir sabırsızlık felaket götürür.cok güzel günler göreceğiz sevgili patron ve patronicemiz ile birlikte.kenfinize iyi bakın dostlar.ytd.....
?!
Hazırlıklar tamam mı gençler.....
Cook eylenecük
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tamam olmak üzere... Bileti aldık koltuğa yaslandık trenin kalkmasını bekliyoruz...
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neymiş,
mahalle yanarken saç taranmıyormuş, taranmazmış,..
Gözün ve aklın gördüğünü inkar etmek ya saflık yada insanları kandırmak için art niyet.
değerini bulmasına izin verilirse bulur..
izinden kasıt nedir..bilgi paylaşımı..
aracı kurumların sorularına cevap vermek..
elinde çok düşük maliyetli ancak uzun zamandır sabırla bekleyenler var..
bu senede kimse cesaret edip giremez..ciddi mal alırlar ancak kime satacklar..
a
Sık bakalım limon çok nasıl olsa.
60 Yıllık Hikaye
https://twitter.com/BMB_Borusan/stat...23735853330432
Allahım sana geliyorum karşıla beni.. ne bu hacim saat olmuş 16, 1400 lot.. bi linea parası yapar mı bilmem
hayal mi kuruyoruz acaba. .. aşağıda yazmışsın "insanın en kolay aldatabildigi aptal, kendisidir."
İnsanoğlu açgözlü ve haristir. Ve insanın en kolay aldatabildigi aptal kendisidir. YTD.[/QUOTE]