Sayfa 105/413 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205 ... SonSon
Arama sonucu : 3298 madde; 833 - 840 arası.

Konu: BRYAT - Borusan Yatırım ve Pazarlama

1.  Alıntı Originally Posted by diver59 Yazıyı Oku
    12 Kişi personel var, 13 769 869.47tl genel yönetim gideri beyan edilmiş ,insanda biraz utanma sıkılma olmalı.Yine de temettü gelirleri artmış geçen yıla göre, bence olumlu mızrağı çuvala sığdırma tabloları bunlar.
    Yeni halka arzedilen gırtlağına kadar borçlu Medipark Bir milyar usd üstünde piyasa değerinde işlem görürken, sıfır borç,geçmiş yıl karlarıyla dolu kasa, Borusan grubunun çelik, oto ,lojistik, makina herbiri sektöründe lider ,yeni halka arz şirketler ile kıyas olmayacak büyüklükte 12 şirketinin kurucu iştiraki,
    Bryatımız 300 milyon usd piyasa değerinden işlem görüyor, Peh....BİRGÜN GELİR DEĞERİNİ BULUR.
    değerini bulmasına izin verilirse bulur..
    izinden kasıt nedir..bilgi paylaşımı..
    aracı kurumların sorularına cevap vermek..
    elinde çok düşük maliyetli ancak uzun zamandır sabırla bekleyenler var..
    bu senede kimse cesaret edip giremez..ciddi mal alırlar ancak kime satacklar..
    a

2.  Alıntı Originally Posted by kubi Yazıyı Oku
    Evet özellikle son bir haftadır çok eğleniyoruz çook
    15 yıldır eglenioz) fena eglenceli ya yupppppiiii

İnsanoğlu açgözlü ve haristir. Ve insanın en kolay aldatabildigi aptal kendisidir. YTD.
    İNSANOĞLU AÇ GÖZLÜ VE HARİSTİR. VE İNSANIN EN KOLAY ALDATABİLDİĞİ APTAL KENDİSİDİR. YTD.

3. Sık bakalım limon çok nasıl olsa.

C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by teoss Yazıyı Oku
    Sık bakalım limon çok nasıl olsa.

C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sabırrr

İnsanoğlu açgözlü ve haristir. Ve insanın en kolay aldatabildigi aptal kendisidir. YTD.
    İNSANOĞLU AÇ GÖZLÜ VE HARİSTİR. VE İNSANIN EN KOLAY ALDATABİLDİĞİ APTAL KENDİSİDİR. YTD.

5. Allahım sana geliyorum karşıla beni.. ne bu hacim saat olmuş 16, 1400 lot.. bi linea parası yapar mı bilmem

6.  Alıntı Originally Posted by temple Yazıyı Oku
    Allahım sana geliyorum karşıla beni.. ne bu hacim saat olmuş 16, 1400 lot.. bi linea parası yapar mı bilmem
    Napcaz üsdat

7. hayal mi kuruyoruz acaba. .. aşağıda yazmışsın "insanın en kolay aldatabildigi aptal, kendisidir."

İnsanoğlu açgözlü ve haristir. Ve insanın en kolay aldatabildigi aptal kendisidir. YTD.[/QUOTE]

Sayfa 105/413 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •