Almadın veya almıyosun madem o zaman bekleme yapma kardeş bizi bize bırak sen..
Printable View
Sn. İkigözüm, işgyo ile kıyas yapmışsınız da ne alaka anlamadım! 917.315.000 sermaye ve %48 halka açıklık oranı var o kağıdın ve hissebaşı karı 3. çeyrekte 0.52 kuruş... Sıraladığınız diğer gyo'larda da durum farklı değil! ytd.
Sn.iki gözüm borsada 7 yilini vermis biri olarak bir haftadir msgyo hissesindeyim.bir boktan anlamayan birisi olsam yarin sabahtan zararina elimdeki hisselerin hepsini satar cikardim.dun aksam bir soru sordum.biste sermayeye gore karliligi bu kadar yuksek bir sirket varmi.varsa bilgilendirin kafama yatarsa ona gececem.4 gundur düşünüyorum.nerede sıkıntı var diye.sermaye dusuk kar 100m olsa bile gelecek vadediyor peki neden düşüyor.bilancoda veya izahnamede benim atladigim sizin gördüğünüz farkli bir durum varmi diye.borsada tecrubeler herkeisin farklidir.olmaz diye birsey yoktur.ama arkadaslara acizane buradaki yorumlari okuyarak ne hisse alin nede satin derim.burasi bilgi paylasim yeri.y.t.d.
Ya arkadaslar hem diritten zatar hemde misrtralden bu dirit sayfasinda yazan yok diriz hakkında bilgisi olan yokmu ne olur sizce
SM-J111F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.