Sayfa 212/538 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312 ... SonSon
Arama sonucu : 4301 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: MSGYO Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Kasada para varmı?olmayan parayımı dağıtacak?
    Para olsaydı önce banka borçlarını kapatırdı dimi?
    Ancak bedelsiz verebilir ki 12 ci ay bilançoları görelim.

YTD
    Kasada 20 milyon tl geçmiş yıl karı var. Artı bu yıl karıda eklenince 3 tl gibi temettü verir yada bedelsiz vereck mecbur. Bekleyip görcez..

2.  Alıntı Originally Posted by Exprodigy Yazıyı Oku
    Son gelen faaliyet raporund bunları göremedim...gördüğüm imkbde olan klasik tarz...bağışlar düş..yedek akçe ayır..,falan fişman...oda dağıtıma karar verirsek eğer falan denmiş.
    Yönetim kurulu kararı var bu konuda. İnternetten bulabilirsiniz. En az 2 tl net temettü verir

3. Dön dolaş aynı yere geliniyor...bu projenin öaliyeti 340 milypn tl...2011 temel ayma...o dönem için 150 milyon dolar diye lans edilmişki kurda teyit ediyor.

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku

Kar kağıt üzerinde henüz. Kasada sizin yazdığınız meblağda kar dağıtımı için para yok ve banka borçları var..!!
    YTD
    Satılmayacak kiraya verilecek alanlar ve YENİDEN DEĞERLEMELERDEN bilançoda kar gözüküyor sanıyorum.

YTD

5.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku

Kar kağıt üzerinde henüz. Kasada sizin yazdığınız meblağda kar dağıtımı için para yok ve banka borçları var..!!
    YTD
    Banka borcu her şirkette var kardes. Senin derdini anladım millet panik yapıp satsın sende al ucuzdan sınrada temettü veya bedelsiz alcan aklınca ama yazık milletin kanına girme. Hisse sende yoksa yazma mümkünse milletin aklını çelmeye calışma 5 kurus ucuza alcam diye

6.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Kasada para varmı?olmayan parayımı dağıtacak?
    Para olsaydı önce banka borçlarını kapatırdı dimi?
    Ancak bedelsiz verebilir ki 12 ci ay bilançoları görelim.

YTD
    Aferim konuş biraz daha....
    Çözelim seni, bilgi seviyeni!
    Her sene kâr eden ve düzenli temettü veren şirketlerin kısa dönem ,uzun dönem veya banka borcu yoktur "tez"ini savundun sen simdi.
    En kallavi sirketi aç bak bakalım banka borcu varmı yokmu ?
    Hatta sana ornek veriyim "egeen"
    Ticaretin doğasında vardir borc! Bir sirketin borcu yoksa ticari faaliyetide yoktur!
    Somutlarla gel diyorum havaya üfleme!

Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Banka borcu her şirkette var kardes. Senin derdini anladım millet panik yapıp satsın sende al ucuzdan sınrada temettü veya bedelsiz alcan aklınca ama yazık milletin kanına girme. Hisse sende yoksa yazma mümkünse milletin aklını çelmeye calışma 5 kurus ucuza alcam diye
    Beni halka açılışta lansmana yalvar yakar çağırdılar.5.5 tl den faizi ile geri alım garantisi verdiler(herkese geri alım garantisi verildi) 1 lot dahi almadım.şimdimi alıcam?

YTD

8. Bu patronlar temettü filan vermez. Bedelsizi patlatırlar. Kayıtlı sermaye 100 milyon zaten. %250 bedelsizi açıklarlar. Bist de bu gibi patronlar temettüyü enayilik olarak görüyorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 212/538 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •