Aynı şeyi düşündüm :he:
henüz arz furyası başlamamış olabilir, birde böyle bak :he:
2 ay içinde 10m kişiyi bulur gibi :he:
Printable View
Arz ile borsayla tanışan, On lot iki lot derken bir barnak bal çalıyorlar, yavaştan o 6milyon yeni yatırımcının bi kısmı yediği bala doyamayıp portföyünde borsa için ayırdığı sermayesini artırdığı söyleniyor.
Borsa bi düzeltme yapsa millet mala gömülecek te zalım pala gram gevşetmiyor. Go go tar tar gelsin paralar devamke
Bana bakma abi. Baktim stop oldum anında terse dönerim. Bir tokat ta ordan yerim:). 9000 e verirse kapatirim sortu isime bakarim. Not artsa ne olacak ki? Bence hiçbir kıymeti yok. Not artınca 3500 fk li balontora alıcı mi gelecek sanki. Her şey herifin keyfine göre.
Elektrikte bu ay 6 günde yüksek miktarda güneş santrali lisanslanmış.
Kurulu güçte daha önce linyit ve ithal kömürü geçmişti bu ay sonu rüzgarı da geçecek gibi. Depolamalı yaptıkça diğerlerinden daha fazla pay alması gerekir. Düşük verimli doğalgaz ve kömür santralleri için sorunlar başlayabilir.
Doğalgaz ve kömürlü de maliyeti kurtarmayınca üretim yapılamıyor ve santral durduruluyor, güneş ve rüzgarda üretim ucuz pahalı demeden devam ediyor.
Bu arada elektrik piyasasındaki oyuncular açısından devreye girecek santrallerin en az bir ay öncesinden haber verilmesi gerekir.
https://i.hizliresim.com/jhwrhxs.jpg
3 halka arzımız onaylanmış.
Reeder teknoloji bir 5 milyon vatandaşı da çeker
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.