Sayfa 213/1001 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Olsa dükan senin,hızlıca bi şirket mi kursak diye düşünmedim değil
    Ben daha önce büüüle bir arz fulyası görmedim, vatandaş resmen hucum ediyor, kapış kapış gidiyor.
    Bazan unutuyorum arkadaş diyor ki yeni bi arz var katılcan mı, bende ne iş yapar diye sorunca bana diyor ki, sanki şirkete ortak olucan incini cincini ne soruyon üçbeş tavan sonra satıyon zati diyor, bende haklısın dedim. Ne diyim doğru diyor, üüüle yapıyoruz çünkü
    Aynı şeyi düşündüm
    henüz arz furyası başlamamış olabilir, birde böyle bak
    2 ay içinde 10m kişiyi bulur gibi

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    4 tane MB üyesi başkanı ve maliye değişti geri kalan hepsi aynı kafa şahsım. Geçen gün Fatih Altaylı Meral Akşener programıni izledim. Meral Akşener in bindiği uçaktaki herkesin TC ve Maslak sorgusu yapılmış fişlenmiş. Meral Akşener cb adayı iken ona 7-14 TL yardım bağış yapanlar fişlenmiş. Dünyanın neresinde bunlara hukuk deniyor.
    Takma kafanı böyle şeylere. 28 Şubatta A derken arkadan B yapıyordu.
    Siyasilere ben güvenmiyorum. Hem de hiçbirine. Bugün hukuk diyenler ellerine güç geçtiğinde guguk diyor. Onun için asla asla bunlara inanma.

3. Arz ile borsayla tanışan, On lot iki lot derken bir barnak bal çalıyorlar, yavaştan o 6milyon yeni yatırımcının bi kısmı yediği bala doyamayıp portföyünde borsa için ayırdığı sermayesini artırdığı söyleniyor.
    Borsa bi düzeltme yapsa millet mala gömülecek te zalım pala gram gevşetmiyor. Go go tar tar gelsin paralar devamke
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Klâsik pazartesi fışkırtması var. Not durumu var. Bu acele niye bir gün poz olmasa ne kaybedersin. Bak üstadlar bile büyük olasılıkla yükseliş öngörürken. Sen herkesin zittina niye gidiyon . Belki herkesin zıttına işlem doğru olabilir ama biraz izle bekli pazartesi günü fışkırma sonrası senin short uygun olmaz mı.
    Bana bakma abi. Baktim stop oldum anında terse dönerim. Bir tokat ta ordan yerim. 9000 e verirse kapatirim sortu isime bakarim. Not artsa ne olacak ki? Bence hiçbir kıymeti yok. Not artınca 3500 fk li balontora alıcı mi gelecek sanki. Her şey herifin keyfine göre.

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ben yarın 9250 den sortlamaya başlarım. 9350 de de stop olurum kısmetse.
    Kuşla koçun hareketleri hiç beğenmedim. Isc de nanik yaptı bugün. Ereğliyle petkim de gidiyor. Bi terslik var.
    Pasinyan piyangosu çıkabilir,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. Elektrikte bu ay 6 günde yüksek miktarda güneş santrali lisanslanmış.

Kurulu güçte daha önce linyit ve ithal kömürü geçmişti bu ay sonu rüzgarı da geçecek gibi. Depolamalı yaptıkça diğerlerinden daha fazla pay alması gerekir. Düşük verimli doğalgaz ve kömür santralleri için sorunlar başlayabilir.

Doğalgaz ve kömürlü de maliyeti kurtarmayınca üretim yapılamıyor ve santral durduruluyor, güneş ve rüzgarda üretim ucuz pahalı demeden devam ediyor.

Bu arada elektrik piyasasındaki oyuncular açısından devreye girecek santrallerin en az bir ay öncesinden haber verilmesi gerekir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Arz ile borsayla tanışan, On lot iki lot derken bir barnak bal çalıyorlar, yavaştan o 6milyon yeni yatırımcının bi kısmı yediği bala doyamayıp portföyünde borsa için ayırdığı sermayesini artırdığı söyleniyor.
    Borsa bi düzeltme yapsa millet mala gömülecek te zalım pala gram gevşetmiyor. Go go tar tar gelsin paralar devamke
    Mesela 200-300 çalışanı olan fabrikalarda patronun yerinde olsam hepsine yatırım hesabı açar halka arzlara katılırım. İşçinin maaşı bedavaya gelir.

3 halka arzımız onaylanmış.
    Reeder teknoloji bir 5 milyon vatandaşı da çeker

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 213/1001 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •