Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Arz ile borsayla tanýþan, On lot iki lot derken bir barnak bal çalýyorlar, yavaþtan o 6milyon yeni yatýrýmcýnýn bi kýsmý yediði bala doyamayýp portföyünde borsa için ayýrdýðý sermayesini artýrdýðý söyleniyor.
Borsa bi düzeltme yapsa millet mala gömülecek te zalým pala gram gevþetmiyor. Go go tar tar gelsin paralar devamke
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Elektrikte bu ay 6 günde yüksek miktarda güneþ santrali lisanslanmýþ.
Kurulu güçte daha önce linyit ve ithal kömürü geçmiþti bu ay sonu rüzgarý da geçecek gibi. Depolamalý yaptýkça diðerlerinden daha fazla pay almasý gerekir. Düþük verimli doðalgaz ve kömür santralleri için sorunlar baþlayabilir.
Doðalgaz ve kömürlü de maliyeti kurtarmayýnca üretim yapýlamýyor ve santral durduruluyor, güneþ ve rüzgarda üretim ucuz pahalý demeden devam ediyor.
Bu arada elektrik piyasasýndaki oyuncular açýsýndan devreye girecek santrallerin en az bir ay öncesinden haber verilmesi gerekir.
![]()
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
3 halka arzýmýz onaylanmýþ.
Reeder teknoloji bir 5 milyon vatandaþý da çeker
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yer Ýmleri