https://i.hizliresim.com/jw4sm65.PNG
Hocam dediğiniz gibi düşen kırıldı onayda alındı ancak hareketin devamını getirmekte yavaş davranıyor, geçenlerde graf attım yine ay sonuna kadar sıkışma devam ondan sonra kırılım beklediğimi söyledim.H isse o sıkışan üçgenden çıktı normalde takır takır gitmesi lazım spek neyi bekliyor anlamıyorum endeks nerden nereye geldi senin firman o kadar kötü firma mı? ben bu kadar bekleyeceğimizi tahmin etmiyordum.
Artık teknikde bakmıyorum o kadar yordu ki hem yatayda teknik çok da çalışmıyor hacim lazım ki bu sıra oluyor hacim bakalım.
Paynet konusu ise 6 aydır çözüme kavuşmadı Haziran gibi konuştum yatırımcı ilişkilerinden ertan beyle konuşmamda ağustos ayına sarkar en kötü diyordu. Bu kadar süredir neyi bekliyorlar?
Son dönemde kademelerde sol tarafa alış yığıp kapatıyorlar en az 100-150k lot ile spek ne mesajı vermek istiyosun? madem yazabiliyosun bunları gün içinde aktiften takır takır al da tavan yap görelim seni.
İş yatırım 2 milyona yakın mal topladı bu yatay süreçte her şeyi görebiliyoruz takasta hala tahtada oyun oynuyor adam enteresan işler.
Son olarak 14.6 üstü kapanış gelmeden hiçbir şey olmaz. RSI 57 üstüne atarsa da pozisyon artırırım.
Görüşlerim bu şekilde hocam herkese hayırlı kazançlar