Sayfa 214/684 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314 ... SonSon
Arama sonucu : 5472 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. her gün yaşananların neredeyse bire bir aynısı yaşandı.. seansın kapanmasına 3 dk. kala iş yatırım 22.000 lot eksideydi.. 3 dk. kala alış kademelerine 10.000 ar bin lot alış girdi ve günü + da kapattı. işin ilginç yanı seansın son saniyelerinde 14.03 kademesine iş yatırım tarafında tek emirde 100.000 lot alış girildi..

2.  Alıntı Originally Posted by ADORABLE Yazıyı Oku
    her gün yaşananların neredeyse bire bir aynısı yaşandı.. seansın kapanmasına 3 dk. kala iş yatırım 22.000 lot eksideydi.. 3 dk. kala alış kademelerine 10.000 ar bin lot alış girdi ve günü + da kapattı. işin ilginç yanı seansın son saniyelerinde 14.03 kademesine iş yatırım tarafında tek emirde 100.000 lot alış girildi..
    Ham yaparım sizi demek istemiş olabilir mi birilerine 😅

3. Madem 100 bin lot alış yazıyor neden seans içinde almıyor?

4. ne yapmak istediğini bilmiyorum ama uzun zamandır izlediğim kadarıyla bu hissede tahta yapıcı iş yatırım..

5. Paynet satışı konusunda hala daha haber yok. Yaklaşık 6 ay oldu ilk haberden bu yana. 6 aydır bu işin sonlandırılmamış olması benim aklıma işin olumlu yönde ilerlediğini ve görüşmelerin devam ettiğini getiriyor.

Eğer olumsuz bir durum olsaydı bu iş 6 ay sürmezdi. Çoktan sonlandırılırdı bu işlem. Gerekli şartlar oluşmadı , uygun bir fiyata uygun bir alıcı bulunamadığı için satış işlemini durdurduk denirdi. Sonuçta aracılık eden kuruma bir para ödeniyor her ay. Bu iş olmayacaksa ona da boşuna para ödemezler herhalde.

O yüzden bence bu iş bir şekilde bitecek. Muhtemelen çok detay konular görüşülüyor. Eğer şirketin %100'ü satılırsa çok konuşulacak konu olmaz ama eğer şirketin bir kısmı satılıyorsa , o zaman da %50'den az kısmı mı yoksa çok kısmı mı olduğuna göre görüşmeler uzar.

Azınlık hissesi satılacaksa , muhtemelen alıcı kendini korumaya almak için bazı şartlar öne sürmüştür. YK üyelerinin paylaşımı , CEO-CFO paylaşımı , imza yetkisi vesaire...

Çoğunluk hissesi satılacaksa da bu sefer Arena kendini korumaya almak isteyecektir sonuçta Paynet Arenaya da hizmet veriyor.

Ve eğer şirket bir girişim sermayesi fonuna kısmen satılacaksa , o zaman da yukarıdaki konuların dışında bir de şirketin gelecekte nasıl değerlendirileceği tatışılıyor olabilir. Yani kaç sene sonra halka arz edilir , halka arz olmazsa kaç sene sonra kime devredilir hisseler vesaire.. Bence tüm bunlar tartışıldığı için süreç uzuyordur. Yoksa satılmayacaksa şimdiye kadar çoktan anlaşılırdı bu.

Sonuç olarak Paynet bir şekilde kısmen yada tamamen satıldı bence. Sadece işin resmiyete dökülmesi işi kaldı ama bu 1 haftada mı olur 1 ayda mı olur daha da uzun bir sürede mi olur bunu göreceğiz. Ben bu ay içinde olacağını düşünüyorum.

Muhtemelen bilanço Paynet haberinden önce gelir. Bir de arkasından hisse geri alım olsa süper olur.

Bu arada teknikçilerden bir yorum bekliyoruz. Sanırım düşeni kırdı ve onayı aldı hisse. Fincan-kulp formasyonuna göre kulp için yükselmesi lazım en az 14,70'şere kadar diye düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz ?

6.  Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
    Bu arada Küçükandonyadis teknik açıdan yorumlasa iyi olur.

13.30'dan 14,30'a giden hisse dün 13;55'e gördükten sonra sanki düşen trendi kırmanın da onayını alıp 13,95 seviyesine yükseldi şimdi.

Acaba buradan artık önünün açıldığını ve 14 üzeri kapanışlarda hedefin 15,75'ler olduğu anlamı çıkar mı teknik açıdan ?

Hacim biraz daha artarasa bence bir yukarı sert hareket daha olacak gibi.

Hocam dediğiniz gibi düşen kırıldı onayda alındı ancak hareketin devamını getirmekte yavaş davranıyor, geçenlerde graf attım yine ay sonuna kadar sıkışma devam ondan sonra kırılım beklediğimi söyledim.H isse o sıkışan üçgenden çıktı normalde takır takır gitmesi lazım spek neyi bekliyor anlamıyorum endeks nerden nereye geldi senin firman o kadar kötü firma mı? ben bu kadar bekleyeceğimizi tahmin etmiyordum.
    Artık teknikde bakmıyorum o kadar yordu ki hem yatayda teknik çok da çalışmıyor hacim lazım ki bu sıra oluyor hacim bakalım.

Paynet konusu ise 6 aydır çözüme kavuşmadı Haziran gibi konuştum yatırımcı ilişkilerinden ertan beyle konuşmamda ağustos ayına sarkar en kötü diyordu. Bu kadar süredir neyi bekliyorlar?

Son dönemde kademelerde sol tarafa alış yığıp kapatıyorlar en az 100-150k lot ile spek ne mesajı vermek istiyosun? madem yazabiliyosun bunları gün içinde aktiften takır takır al da tavan yap görelim seni.

İş yatırım 2 milyona yakın mal topladı bu yatay süreçte her şeyi görebiliyoruz takasta hala tahtada oyun oynuyor adam enteresan işler.

Son olarak 14.6 üstü kapanış gelmeden hiçbir şey olmaz. RSI 57 üstüne atarsa da pozisyon artırırım.
    Görüşlerim bu şekilde hocam herkese hayırlı kazançlar

7.  Alıntı Originally Posted by Küçükandonyadis Yazıyı Oku

Hocam dediğiniz gibi düşen kırıldı onayda alındı ancak hareketin devamını getirmekte yavaş davranıyor, geçenlerde graf attım yine ay sonuna kadar sıkışma devam ondan sonra kırılım beklediğimi söyledim.H isse o sıkışan üçgenden çıktı normalde takır takır gitmesi lazım spek neyi bekliyor anlamıyorum endeks nerden nereye geldi senin firman o kadar kötü firma mı? ben bu kadar bekleyeceğimizi tahmin etmiyordum.
    Artık teknikde bakmıyorum o kadar yordu ki hem yatayda teknik çok da çalışmıyor hacim lazım ki bu sıra oluyor hacim bakalım.

Paynet konusu ise 6 aydır çözüme kavuşmadı Haziran gibi konuştum yatırımcı ilişkilerinden ertan beyle konuşmamda ağustos ayına sarkar en kötü diyordu. Bu kadar süredir neyi bekliyorlar?

Son dönemde kademelerde sol tarafa alış yığıp kapatıyorlar en az 100-150k lot ile spek ne mesajı vermek istiyosun? madem yazabiliyosun bunları gün içinde aktiften takır takır al da tavan yap görelim seni.

İş yatırım 2 milyona yakın mal topladı bu yatay süreçte her şeyi görebiliyoruz takasta hala tahtada oyun oynuyor adam enteresan işler.

Son olarak 14.6 üstü kapanış gelmeden hiçbir şey olmaz. RSI 57 üstüne atarsa da pozisyon artırırım.
    Görüşlerim bu şekilde hocam herkese hayırlı kazançlar

eyvallah hocam eline sağlık.

Haber yada bilanço gelmeden şöyle sert bir hareket olmayacak sanırım.

Paynet bu ay biter ama ne zamana bilmiyoruz. Bilanço için son 3-4 iş günü kaldı. İyi bilanço açıklayan herkes ertesi gün ya tavan oluyor yada en az %5-6 yapıyor. Mesela bugün Yünsa , Mia , Erbosan , Acısel selüloz vesaire.

Biz de haftaya güzel bir bilanço ile en az %5-6 yükselirsek dediğin rakamlara ulaşıyoruz. Ondan sonrası Paynet işi.

Çok bıktırdı insanları ama sanki az kaldı.

8. her zaman olduğu gibi ızdırap dolu bir güne merhaba.. hayırlı cumalar..

Sayfa 214/684 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •