Printable View
Benim hisse artı ama sevinemiyorum Borsayı bu halde görünce.
Alıntı: Originally Posted by Ayasofya 2005 Benim hisse artı ama sevinemiyorum Borsayı bu halde görünce. ekranı kapat git hemşo,bugünden bi cacık olmaz..perşembe cuma yukarı pzrtesi tekrar satarlar gibi....
Alıntı: Originally Posted by Ayasofya 2005 Benim hisse artı ama sevinemiyorum Borsayı bu halde görünce. gözü suyun içinde bunn
Alıntı: Originally Posted by EMLAK gözü suyun içinde bunn Türbeler de mi geziyin hidayete mi erdin senin hisse artı. Millet kan ağlıyor senin ki gülücük atıyor
Alıntı: Originally Posted by Ayasofya 2005 Fazla pamuğu olan var mı. Gara oğlanlar soruyo bana tıkayacak gibin. Onlar pamuk yerine başka bir şey kullanıyor. Sizin hisse hangisiydi.
Alıntı: Originally Posted by çıtak pala elini dizdi... 835000 den longladı... 832950 teknik olarak zıplama tahtasının dokanak noktası, resmi tamamlamak için dokunması lazımdı, dokunamadı buradan kalkar ve 835 i hızlı geçer maliyet bölgesini bırakmıyor, savunuyor... burdan aşağısı bana göre savrulma olacak... muhkem durun lönk üçün yattık pusuya yatırım tavsiyesi değildir görüntü değişirse paylaşmaya çalışırım
bu kez gelecek heral devre.. :drunk:
Alıntı: Originally Posted by bahriyeli Faiz kesmez bizi , bildiğin fon var mı şöyle 1 koyup 5 alalım :) Yeni bi fon kurduk konu komşu tüm mahalleli olarak, ücbucukcular klübüne üyeliğin varsa sana ulaşalım özelden :)