Benim hisse artı ama sevinemiyorum Borsayı bu halde görünce.
Originally Posted by Ayasofya 2005 Benim hisse artı ama sevinemiyorum Borsayı bu halde görünce. ekranı kapat git hemşo,bugünden bi cacık olmaz..perşembe cuma yukarı pzrtesi tekrar satarlar gibi....
Originally Posted by Ayasofya 2005 Benim hisse artı ama sevinemiyorum Borsayı bu halde görünce. gözü suyun içinde bunn
Originally Posted by EMLAK gözü suyun içinde bunn Türbeler de mi geziyin hidayete mi erdin senin hisse artı. Millet kan ağlıyor senin ki gülücük atıyor
Originally Posted by Ayasofya 2005 Fazla pamuğu olan var mı. Gara oğlanlar soruyo bana tıkayacak gibin. Onlar pamuk yerine başka bir şey kullanıyor. Sizin hisse hangisiydi.
Originally Posted by çıtak pala elini dizdi... 835000 den longladı... 832950 teknik olarak zıplama tahtasının dokanak noktası, resmi tamamlamak için dokunması lazımdı, dokunamadı buradan kalkar ve 835 i hızlı geçer maliyet bölgesini bırakmıyor, savunuyor... burdan aşağısı bana göre savrulma olacak... muhkem durun lönk üçün yattık pusuya yatırım tavsiyesi değildir görüntü değişirse paylaşmaya çalışırım
bu kez gelecek heral devre..
Originally Posted by bahriyeli Faiz kesmez bizi , bildiğin fon var mı şöyle 1 koyup 5 alalım Yeni bi fon kurduk konu komşu tüm mahalleli olarak, ücbucukcular klübüne üyeliğin varsa sana ulaşalım özelden
Hamdım Piştim Yandım
Forum Rules
Yer İmleri