Hangi hisse? Çok kaptırmışsın kendini... :)
Printable View
Bu da 60dk. lık görüntüsü...
https://i.hizliresim.com/ZYXTtX.png
Bu da başka güzel bir çalışma...
Bunlar benim değil ama yapmayı düşündüklerimdi...!!!
Elin oğlu çoktan yapmış ve üstelik yapalı yıllar olmuş... :(
https://i.hizliresim.com/7NPtMY.png
Koskoca OYAKC bu .. Fiyat olarak üstte kalsam ne yazar. En kötü ihtimalle bile olsa 1 ay sonra en az yüzde 10 alırım ben buradan.. 1 yıllık faiz oranı kaç .... vergi yok, sigorta yok, muhasebeci ücreti yok. personel maaşı yok. YATARIM AŞŞA bana ne Fabrikanın genel müdürü düşünsün :kahkah:
Vay canına SEKFK ne yapıyor bugün aşağı yukarı aşağı yukarı bi günde %15 marj açtı kendi kendine. hesapta tavan %10muş
ne istiyonuz abi siz? TAVAN mı ?
kaç tane tavan lazım size. geçen hafta 2 tavanınız vardı birini siz bozdunuz zaten adamın üstüne mal yıktınız o da meriye parketti malı dünde meri zararına çıktı. Az sabredin 3 gün içinde %5 garanti diorum. Daha bunun grupçusu var şebeği var. kimse mal çıkamadı ki orda herkesin ortalama aşağı yukarı 5.40-5.50 lerde bakınız AKD ye :whistling:
Gidecek tahtayı durdurdun selim bi rahat bırak speki.:kmk:
Valla darılmayın ama ben şikayetçiyim bu 2020 Mart ayında gelen tayfadan. Abi adamlar alışmış her gün tavan tavan giden hisse bekliyor. Dolapta da lokum var. Cevizli ister misiniz? Yahu adam 0.01 kademeye mal çıkıyor nasıl başedeceksin bununla.Ateşten gömlek giymiş sanki. Aldığını 2 üst kademeye satıyor eee. sonra alan adam napçak bunu. Yani sözüm size değil tabi GP abi de biraz oturup düşünmek lazım. Nasıl olmalı yada nasıl olacak bu işler. 2-3 gün mal taşımıyor adam abi. 4 kademe düşüncede veryansın ediyor.
hangisi abi. Sabahtan beri bi sürü yere girdim çıktım
Bana 1-2 saat müsâde...
Dükkana gidip geleceğim...
Haa bak bu ayrı bir konu abi. Ama bana kalırsa EROL AKSOY a bu dönem bişi olmaz. Niye olmaz çünkü daha önceki dönemin acısını çıkardılar tv radyo yu elinden aldılar.Banka ya bişi olmadı sanırım o duruyor. ama Allah var. adam işine sahip çıkıyor. Asıl mesele ne biliyor musun abi. Dürüst patron.
Patron dürüstse sorun yok. bugün olmadı mı. yarın olur. olmadı mı ertesi gün olur. Olmadı mı. ertesi gün olur ama mutlaka olur. bana kalırsa Yani benim açımdan o firmanın ederi en az 50 tl. Ben bunun aynısı 3 sene önce GEDZA başlığında söyledimde bana etmedikleri laf kalmadı . yok pazarlıyormuşum yok firmanın paralı elemanıy mışım. ohhho bi sürü laf. Bak GEDZA kaç para şimdi? hadi git al. Alabilir misin ? Var mı o yürek o para.. Bende yok. Bu şirketinde ederi en az 50 tl bana kalırsa.. sebepleri tek tek yazarımda burası onun yeri değil. Sonra adımız çıkacak dokuza inmeyecek sekize :rtfm: boşver abi. Sen en iyisini bilirsin. 2026 diyorsun bende 50 tl diyorum. zaman gösterecek kim haklı ....
Arka sayfaya bi graf atmıştım ona bulaşma bari.:kahkah:
KOZA mı ? abi sen beni ne sanıyon yaaa. o bizim boyumuzu aşar. eteklerimizi toplayamayız orda. bizi yerler. kemiklerimiz bile kalmaz valla orda Hani bi laf var ya tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak. aynen öyle oluruz :kahkah::kahkah:
Park menkul , ucuz kalmış bir hisse olarak göz kamaştırıyor.
Ben hâlâ almaya devam ediyorum Selim...
SM-G770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bol şans öyleyse. Orada mal çıkıyorlar. Dikkatli olunuz. Bu yukarı gitmez demek değil. ama dikkatli olunuz.
F/K ve PD/DD hisse almak için yeterli bir gösterge değildir bu arada aklınızda bulunsun. Aldığınızı satabileceğiniz birilerinin de olması gerek. Yoksa ömür boyu süren evliliğe rıza göstermiş olursunuz. ki bu bize ters..
ne diyordu sevgili "koçari" ..
heh dur hatırladım. "siz küreselciler"
:kahkah:
o yüzden biz patron değiliz üstadım
OYAKC4 saatlik taramalarda 5 dk lık grafiğe göre al verdi. piyasadan gelen oldu. poz kapandı 2 kademe sonra düşer söylemedi demeyin
Bu gün , biraz aldım.
Hayırlısı bakalım.
Biri poz kapar diğeri açar.
Ucuz kalmış kağıtlardan şaşmam.
Bu aralar , şansım da çok iyi.
Bir kaç gün , ya da hafta me letse bile sonradan güldürür diye düşünüyorum.
Orge de böyle oldu.
Dayanak nedir sayın By Akıl. veri setiniz nedir ? neye dayanarak bu teoriyi ürettiniz açar mısınız biraz ?
Bakın başlığı takip ettiyseniz üstadımın sıkıntı olan bir konuda yöntem söyledim. açtım kapadım. Öyle ahım şahım bir poz da değil yaklaşık 3000 lotluk poz. getiri 70 tl. süre 3 saat
sıfır kayıp, vergisiz sigortasız personel gider olmadan. ben dükkan açsam akşama kadar müşteri bekleyen esnaf olsam o 70 tl için müşteri benim anamın bile hatrını sorar. bizim derdimiz bağcıyı dövmek değil şebekin sırtına binip bizi aldığımız yerden daha uzaklara taşımasını beklemek
Güçlü bir veri setim hiç yok.
Amatörce , pd/ dd si uygun diye aldım.
Şansa diyelim.
[IMG]Ben hâlâ almaya devam ediyorum Selim...[/IMG]
O yüzden geri vitese taktı bu :kahkah: