Sayfa 1074/1078 İlkİlk ... 745749741024106410721073107410751076 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 8,585 - 8,592 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    KOZA mı ? abi sen beni ne sanıyon yaaa. o bizim boyumuzu aşar. eteklerimizi toplayamayız orda. bizi yerler. kemiklerimiz bile kalmaz valla orda Hani bi laf var ya tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak. aynen öyle oluruz
    2017 de klgyo ile aynı fiyattaydı.Galibin girdiği zamanı çok iyi hatırlıyorum.İkili bir fiyattı)

2. Park menkul , ucuz kalmış bir hisse olarak göz kamaştırıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Park menkul , ucuz kalmış bir hisse olarak göz kamaştırıyor.
    Güzel fikir.. de
    mesela sizin açınızdan ne kadar ve neye göre ucuz. Teknik anlamda mı yoksa temel anlamda mı ? Yoksa takasta duran blok mal a göre mi?
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Ben hâlâ almaya devam ediyorum Selim...

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Haa bak bu ayrı bir konu abi. Ama bana kalırsa EROL AKSOY a bu dönem bişi olmaz. Niye olmaz çünkü daha önceki dönemin acısını çıkardılar tv radyo yu elinden aldılar.Banka ya bişi olmadı sanırım o duruyor. ama Allah var. adam işine sahip çıkıyor. Asıl mesele ne biliyor musun abi. Dürüst patron.
    Patron dürüstse sorun yok. bugün olmadı mı. yarın olur. olmadı mı ertesi gün olur. Olmadı mı. ertesi gün olur ama mutlaka olur. bana kalırsa Yani benim açımdan o firmanın ederi en az 50 tl. Ben bunun aynısı 3 sene önce GEDZA başlığında söyledimde bana etmedikleri laf kalmadı . yok pazarlıyormuşum yok firmanın paralı elemanıy mışım. ohhho bi sürü laf. Bak GEDZA kaç para şimdi? hadi git al. Alabilir misin ? Var mı o yürek o para.. Bende yok. Bu şirketinde ederi en az 50 tl bana kalırsa.. sebepleri tek tek yazarımda burası onun yeri değil. Sonra adımız çıkacak dokuza inmeyecek sekize boşver abi. Sen en iyisini bilirsin. 2026 diyorsun bende 50 tl diyorum. zaman gösterecek kim haklı ....
    SM-G770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Güzel fikir.. de
    mesela sizin açınızdan ne kadar ve neye göre ucuz. Teknik anlamda mı yoksa temel anlamda mı ? Yoksa takasta duran blok mal a göre mi?
    Pd/dd sini , alım için uygun gördüm.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Pd/dd sini , alım için uygun gördüm.
    bol şans öyleyse. Orada mal çıkıyorlar. Dikkatli olunuz. Bu yukarı gitmez demek değil. ama dikkatli olunuz.
    F/K ve PD/DD hisse almak için yeterli bir gösterge değildir bu arada aklınızda bulunsun. Aldığınızı satabileceğiniz birilerinin de olması gerek. Yoksa ömür boyu süren evliliğe rıza göstermiş olursunuz. ki bu bize ters..
    ne diyordu sevgili "koçari" ..

heh dur hatırladım. "siz küreselciler"

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Ben hâlâ almaya devam ediyorum Selim...
    .
    o yüzden biz patron değiliz üstadım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    OYAKC4 saatlik taramalarda 5 dk lık grafiğe göre al verdi. piyasadan gelen oldu. poz kapandı 2 kademe sonra düşer söylemedi demeyin

8. Bu gün , biraz aldım.
    Hayırlısı bakalım.

Sayfa 1074/1078 İlkİlk ... 745749741024106410721073107410751076 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •