görürsün ileri matematiği tavanı :kahkah:
kardeş yıllardır bu hissede millet tavan tavan bekliyor
onuda geçen yaptı millet satamadan hop 7 lere verdiler:kahkah:
neyse sen yine ümidini koru:kahkah:
Printable View
Pozi noldu lem, trolluyormusun yine? Seyhinden parani kurtardiktan sonra bir daha kagida bulasmiyorsun bakiyorum.
Bir kere ben de halkbank mağduruyum 2012 den beri ilk zamanlar yüklü son 5 sene sembolik 100 lot al sat yaparım. Özetle rüyamda bile halk banka hisde al sat yapar milyoner olduğumu görürüm. G....t kaybetmiş durumda yıllarca kalan hemşerim var , yalan değil kurtardık da paçayı ...hisse de 1 tavanla yılların ahını geri vermiyor 10 tavan da maalesef kurtarmıyor.
Özetle beklentim yok sadece pozitif bir artış bekleyen var mı merak ettim yokmuş ....
Full özel bankalardayım kime tavsiye ederim , halkbank hissesini dersen ? Büyük BİR deprem ve AFET alarmı veririm. Cidden zor sual bu... işte malum o SÜPER varlık fonuna ve delilere evet osmanlı ordusunda ilk siperde ölüme hücum eden cenkseverlere tavsiye edebilirim ÖLÜMCÜL bir hisse bu hayatta kalma oranı %0.001 oluyor genelde ve speklerin şahsına tavsiye ederim ky ye değil.ytd
Ah halkbank ah dağ gibi yiğitler geldi geçti bu diyardan ahhh er kişiler çıktı meydaneee , hepsi de birbirinden merdane ... Ve Göçtüler sayende Halk bankası ahhh , ahhhh ulenn.
ne icip geliyorsunuz bilader basliga anlamiyorum :drunk:
5 lira yani 0.25 centten piyasadakinin 3 kati hisse basti devlet
alici cikacak olsa 0.5 cent e, yani dolar cinsinden parasini ikiye katlamissa 2023 u beklemez satar
Su an hisse tarihi zirvelerine ulasmis durumda.... degil 8 dolar, 1-2 dolar hayali kurmayin derim.