Originally Posted by
Deniz Ali
Bir kere ben de halkbank mağduruyum 2012 den beri ilk zamanlar yüklü son 5 sene sembolik 100 lot al sat yaparım. Özetle rüyamda bile halk banka hisde al sat yapar milyoner olduğumu görürüm. G....t kaybetmiş durumda yıllarca kalan hemşerim var , yalan değil kurtardık da paçayı ...hisse de 1 tavanla yılların ahını geri vermiyor 10 tavan da maalesef kurtarmıyor.
Özetle beklentim yok sadece pozitif bir artış bekleyen var mı merak ettim yokmuş ....
Full özel bankalardayım kime tavsiye ederim , halkbank hissesini dersen ? Büyük BİR deprem ve AFET alarmı veririm. Cidden zor sual bu... işte malum o SÜPER varlık fonuna ve delilere evet osmanlı ordusunda ilk siperde ölüme hücum eden cenkseverlere tavsiye edebilirim ÖLÜMCÜL bir hisse bu hayatta kalma oranı %0.001 oluyor genelde ve speklerin şahsına tavsiye ederim ky ye değil.ytd
Ah halkbank ah dağ gibi yiğitler geldi geçti bu diyardan ahhh er kişiler çıktı meydaneee , hepsi de birbirinden merdane ... Ve Göçtüler sayende Halk bankası ahhh , ahhhh ulenn.
Yer İmleri