Sayfa 215/651 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315 ... SonSon
Arama sonucu : 5201 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Beklenti üstü hatta çok üstü ilginç kar gelmiş demek düşük faizli tahviller bile bilançoları bozamıyor evhamlı olmamak lazım ileri matematik şart !!! HALKBANK 2022 senesinde fena değil eh işte ... evet çok bozmamış yeterince bozmuştu halkbank ama bu kez bozmamış Süpriz oldu ))

tavan mı + %5 mi gelir pazartesine )))
    görürsün ileri matematiği tavanı
    kardeş yıllardır bu hissede millet tavan tavan bekliyor
    onuda geçen yaptı millet satamadan hop 7 lere verdiler
    neyse sen yine ümidini koru

Pozi noldu lem, trolluyormusun yine? Seyhinden parani kurtardiktan sonra bir daha kagida bulasmiyorsun bakiyorum.

3. Bir kere ben de halkbank mağduruyum 2012 den beri ilk zamanlar yüklü son 5 sene sembolik 100 lot al sat yaparım. Özetle rüyamda bile halk banka hisde al sat yapar milyoner olduğumu görürüm. G....t kaybetmiş durumda yıllarca kalan hemşerim var , yalan değil kurtardık da paçayı ...hisse de 1 tavanla yılların ahını geri vermiyor 10 tavan da maalesef kurtarmıyor.

Özetle beklentim yok sadece pozitif bir artış bekleyen var mı merak ettim yokmuş ....

Full özel bankalardayım kime tavsiye ederim , halkbank hissesini dersen ? Büyük BİR deprem ve AFET alarmı veririm. Cidden zor sual bu... işte malum o SÜPER varlık fonuna ve delilere evet osmanlı ordusunda ilk siperde ölüme hücum eden cenkseverlere tavsiye edebilirim ÖLÜMCÜL bir hisse bu hayatta kalma oranı %0.001 oluyor genelde ve speklerin şahsına tavsiye ederim ky ye değil.ytd

Ah halkbank ah dağ gibi yiğitler geldi geçti bu diyardan ahhh er kişiler çıktı meydaneee , hepsi de birbirinden merdane ... Ve Göçtüler sayende Halk bankası ahhh , ahhhh ulenn.

4.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    4000000... kat kar yapsa ne olur o kadar ah aldı o karlar yine amme hizmeti olarak birilerine gidecek ky yi düşünecekler mi sanıyorsun siz tavan bekliyor olabilirsiniz ben gün sonu yine eksi kapatır diyorum bu bankadaki rezilliği öğreneceksiniz mesele karlılık falan değil malesef bu bankanın borsada olmaması gerekiyor umarım pazartesi bide tavan olacak diye atlayan sazan olmaz
    Evet bıktırdı küstürdü mide bulandirdi.

Ama artık sona geliniyor 3 ay sonra konuşalım bakalım nerelerde olacak Mart Nisan'da 20 üzerinde olacaktır belki de 30-40 üzerinde olur.
    Su anda 0.50 cent bile etmiyor 8-10 dolarlık kağıt

Alıntı Originally Posted by Secoli Yazıyı Oku

Ama artık sona geliniyor 3 ay sonra konuşalım bakalım nerelerde olacak Mart Nisan'da 20 üzerinde olacaktır belki de 30-40 üzerinde olur.
    arkadaş ne içyonuz siz
    aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış
    madem bu kadar eminsin ev araba ne varsa sat gir seni tutanmı var
    3 ay sonra görüşürüz gene koca bir sıfır
    bu hissenin borsadan atılması lazım derhal

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Pozi noldu lem, trolluyormusun yine? Seyhinden parani kurtardiktan sonra bir daha kagida bulasmiyorsun bakiyorum.
    Hocam bunlar karın sene sonunda 9 aylığı ikiye katladığında hisseyide iki katından alır ve inanırlar. Mart 2023 karında ev araba satarlar.

7.  Alıntı Originally Posted by Secoli Yazıyı Oku

ne icip geliyorsunuz bilader basliga anlamiyorum
    5 lira yani 0.25 centten piyasadakinin 3 kati hisse basti devlet
    alici cikacak olsa 0.5 cent e, yani dolar cinsinden parasini ikiye katlamissa 2023 u beklemez satar
    Su an hisse tarihi zirvelerine ulasmis durumda.... degil 8 dolar, 1-2 dolar hayali kurmayin derim.

8.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Bir kere ben de halkbank mağduruyum 2012 den beri ilk zamanlar yüklü son 5 sene sembolik 100 lot al sat yaparım. Özetle rüyamda bile halk banka hisde al sat yapar milyoner olduğumu görürüm. G....t kaybetmiş durumda yıllarca kalan hemşerim var , yalan değil kurtardık da paçayı ...hisse de 1 tavanla yılların ahını geri vermiyor 10 tavan da maalesef kurtarmıyor.

Özetle beklentim yok sadece pozitif bir artış bekleyen var mı merak ettim yokmuş ....

Full özel bankalardayım kime tavsiye ederim , halkbank hissesini dersen ? Büyük BİR deprem ve AFET alarmı veririm. Cidden zor sual bu... işte malum o SÜPER varlık fonuna ve delilere evet osmanlı ordusunda ilk siperde ölüme hücum eden cenkseverlere tavsiye edebilirim ÖLÜMCÜL bir hisse bu hayatta kalma oranı %0.001 oluyor genelde ve speklerin şahsına tavsiye ederim ky ye değil.ytd

Ah halkbank ah dağ gibi yiğitler geldi geçti bu diyardan ahhh er kişiler çıktı meydaneee , hepsi de birbirinden merdane ... Ve Göçtüler sayende Halk bankası ahhh , ahhhh ulenn.
    Aynen kardesim ozet bu...

Halkbank alacagin para varsa git bir hayir kurulusuna bagisla
    Hic olmazsa itin kopugun sofrasina gitmez

Yoneticilerinde 1 tane hissesi varsa mezardaki olusunu s....ler

Sayfa 215/651 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz