-
-
Pozi noldu lem, trolluyormusun yine? Seyhinden parani kurtardiktan sonra bir daha kagida bulasmiyorsun bakiyorum.
-
Bir kere ben de halkbank mağduruyum 2012 den beri ilk zamanlar yüklü son 5 sene sembolik 100 lot al sat yaparım. Özetle rüyamda bile halk banka hisde al sat yapar milyoner olduğumu görürüm. G....t kaybetmiş durumda yıllarca kalan hemşerim var , yalan değil kurtardık da paçayı ...hisse de 1 tavanla yılların ahını geri vermiyor 10 tavan da maalesef kurtarmıyor.
Özetle beklentim yok sadece pozitif bir artış bekleyen var mı merak ettim yokmuş ....
Full özel bankalardayım kime tavsiye ederim , halkbank hissesini dersen ? Büyük BİR deprem ve AFET alarmı veririm. Cidden zor sual bu... işte malum o SÜPER varlık fonuna ve delilere evet osmanlı ordusunda ilk siperde ölüme hücum eden cenkseverlere tavsiye edebilirim ÖLÜMCÜL bir hisse bu hayatta kalma oranı %0.001 oluyor genelde ve speklerin şahsına tavsiye ederim ky ye değil.ytd
Ah halkbank ah dağ gibi yiğitler geldi geçti bu diyardan ahhh er kişiler çıktı meydaneee , hepsi de birbirinden merdane ... Ve Göçtüler sayende Halk bankası ahhh , ahhhh ulenn.
-

Originally Posted by
pozitif
4000000... kat kar yapsa ne olur o kadar ah aldı o karlar yine amme hizmeti olarak birilerine gidecek ky yi düşünecekler mi sanıyorsun siz tavan bekliyor olabilirsiniz ben gün sonu yine eksi kapatır diyorum

bu bankadaki rezilliği öğreneceksiniz mesele karlılık falan değil malesef bu bankanın borsada olmaması gerekiyor umarım pazartesi bide tavan olacak diye atlayan sazan olmaz

Evet bıktırdı küstürdü mide bulandirdi.
Ama artık sona geliniyor 3 ay sonra konuşalım bakalım nerelerde olacak Mart Nisan'da 20 üzerinde olacaktır belki de 30-40 üzerinde olur.
Su anda 0.50 cent bile etmiyor 8-10 dolarlık kağıt
-

Originally Posted by
Secoli
Ama artık sona geliniyor 3 ay sonra konuşalım bakalım nerelerde olacak Mart Nisan'da 20 üzerinde olacaktır belki de 30-40 üzerinde olur.
arkadaş ne içyonuz siz 
aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış
madem bu kadar eminsin ev araba ne varsa sat gir seni tutanmı var
3 ay sonra görüşürüz gene koca bir sıfır
bu hissenin borsadan atılması lazım derhal
-

Originally Posted by
666
Pozi noldu lem, trolluyormusun yine? Seyhinden parani kurtardiktan sonra bir daha kagida bulasmiyorsun bakiyorum.
Hocam bunlar karın sene sonunda 9 aylığı ikiye katladığında hisseyide iki katından alır ve inanırlar. Mart 2023 karında ev araba satarlar.
-

Originally Posted by
Secoli
ne icip geliyorsunuz bilader basliga anlamiyorum 
5 lira yani 0.25 centten piyasadakinin 3 kati hisse basti devlet
alici cikacak olsa 0.5 cent e, yani dolar cinsinden parasini ikiye katlamissa 2023 u beklemez satar
Su an hisse tarihi zirvelerine ulasmis durumda.... degil 8 dolar, 1-2 dolar hayali kurmayin derim.
-

Originally Posted by
Deniz Ali
Bir kere ben de halkbank mağduruyum 2012 den beri ilk zamanlar yüklü son 5 sene sembolik 100 lot al sat yaparım. Özetle rüyamda bile halk banka hisde al sat yapar milyoner olduğumu görürüm. G....t kaybetmiş durumda yıllarca kalan hemşerim var , yalan değil kurtardık da paçayı ...hisse de 1 tavanla yılların ahını geri vermiyor 10 tavan da maalesef kurtarmıyor.
Özetle beklentim yok sadece pozitif bir artış bekleyen var mı merak ettim yokmuş ....
Full özel bankalardayım kime tavsiye ederim , halkbank hissesini dersen ? Büyük BİR deprem ve AFET alarmı veririm. Cidden zor sual bu... işte malum o SÜPER varlık fonuna ve delilere evet osmanlı ordusunda ilk siperde ölüme hücum eden cenkseverlere tavsiye edebilirim ÖLÜMCÜL bir hisse bu hayatta kalma oranı %0.001 oluyor genelde ve speklerin şahsına tavsiye ederim ky ye değil.ytd
Ah halkbank ah dağ gibi yiğitler geldi geçti bu diyardan ahhh er kişiler çıktı meydaneee , hepsi de birbirinden merdane ... Ve Göçtüler sayende Halk bankası ahhh , ahhhh ulenn.
Aynen kardesim ozet bu...
Halkbank alacagin para varsa git bir hayir kurulusuna bagisla
Hic olmazsa itin kopugun sofrasina gitmez
Yoneticilerinde 1 tane hissesi varsa mezardaki olusunu s....ler
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri