*HALKB-Halkbank 2025 yılı 12 aylık konsolide net dönem karı 27.130.696.000 TL (Önceki 22.037.821.000 TL)
ABD'deki Halkbank davasında mahkeme bugün değerlendirme oturumu yapacak - Reuters
Reuters'ın haberine göre; ABD'de Halkbank'a yönelik ceza davasında taraflar, bugün mahkeme değerlendirme oturumu için bir araya gelecek.
ABD federal savcıları ile Halkbank avukatlarının, Manhattan federal mahkemesinde Yargıç Richard Berman'ın huzuruna çıkması bekleniyor. Bu görüşmenin, 2019 yılından bu yana devam eden davanın bundan sonraki adımlarına ışık tutması öngörülüyor.
https://www.reuters.com/legal/govern...ay-2026-03-03/
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
ABD mahkemesi Halkbank davasındaki değerlendirme oturumunu tarafların talebiyle 11 Mart'a erteledi - Belgeler/Reuters
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
#HALKB 📍 ABD’de görülen Halkbank davasıyla ilgili bugün görülmesi beklenen duruşma ertelendi. Manhattan Federal Mahkemesi, tarafların talebi üzerine oturumun 11 Mart'ta yapılacağını açıkladı.*Erteleme haberinin ardından Halkbank'ın hisseleri sert düştü.
+%3 den -%8 e, başarabilene alkış!
Yer İmleri