insallah saglam bir cıkısın baslangıcı olur aracı kurumlar yarın kusmaz...
Printable View
insallah saglam bir cıkısın baslangıcı olur aracı kurumlar yarın kusmaz...
Estafurullah. Tutan bir öngörü oldu sadece. Ben hissede kısa vadede çok fazla girip çıkıyorum. Son bir haftadır bu giriş çıkışlarla iyi kazanç elde ettim ama bugün
Bu giriş çıkış stratejim bugün pek lehime işlemedi😇
Zararı yok,sonuçta kardan zarar etmis durumdayim. Hep söylüyorum ne varsa Gesan'da var.
allah gunlukcununde akillisini versin :) burda ne tipler turedi belki gordun
hic karsi degilim, gunlukcu ister UV ci olun ama insan gibi , hakeret etmeden (sozum size degil tabi, o guruh kendini biliyor,)
hisse dusunce agizalari salyalariyla basliyorlar saydirmaya :):)
neyse dostum ayiptir sormasi bu hareketleri ne kadarlik bir butceyle yapiyorsunuz ?
%3-4 razi oldugunuza gore, yuklu bir miktar diye dusunuyorum ve umuyorum, zira , yuklu miktarla anca guzel kazanclar elde edilir
Asgari ücrete yüzde 50 zam geldiyse şirket piyasa değerlerine de yüzde 50 zam koymak gerek.
tekniğe uysaydık ve aklımızda trade olsaydı 20 tl den buraya kadar tutmamız mümkün olamazdı...maxiumum bir kat kazanabilirdik...tabi bizim maliyet çok iyiydi...maliyetimiz bu kadar iyi olmasaydı belki de biz de bu kadar rahat olamazdık...ama ne olursa olsun orta ve uzun vadeli yatırımcılık daha çok kazandırdığına inanıyorum...
yapılan bir araştırmaya göre ölmüş yatırımcıların hesabı daha çok kazanıyor...sürekli pozisyon değiştirenler ise daha az kazanıyor...
Alfasta kısa süreli düşüş beklentimden dolayı sektörün kralına gerı döndüm , gesanın hareketı de başlıyor sanırım ,,,
, keko bıraz sıkış yenı yolcu var :kahkah: anladık agamızzın ,,
katilmiyorum, hergun %1-2 kar yapsa yilda %1000 yapar ama iste alimlarini dogru yaparsa, sinir-stress
ben bununla ugrasmamak icin , dustukce aliyorum,
ortalamam dusunce , aliyorum
Kar-al yaptigim hisseler var ama bazilarinda sadece alim yapiyorum,
acikcasi ilk basta 30 yakin hissem vardi, Kar-Al yaparak hepsini sattim, alimde 8 hisse ile devam