Sayfa 214/892 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Öngörüleri tuttu dostum tebrikler...forumda her yorum değerlidir bence ...algıların açık..bazı arkadaşlar olacakları önceden sezebiliyorlar..mesela patron ilk defa satmaya başladığında bazı arkadaşlar çıkmıştı..kısada haklı da çıktılar...yine 300 leri bir türlü aşamayinca yine bazı arkadaşlar oralardan sattılar...kısa da yine haklı çıktılar...

Biz uzun düşünenler ise biraz da aşık olduğumuzdan dolayı kisadaki olayları es geçiyoruz...uzunda biz de haklı çıkıyoruz..ama bazen dereye su gelinceye kadar kurbağanın gözü çıkabiliyor..çok zorlu günler yasayabiliyoruz
    Tebriği kabul etmeli miyim bilmiyorum. Zira daha %3'ü göremeden sattım🤣🤣😇

Hani "optimal" giriş çıkış yapıyorum ya..😇

Öğleye doğru hissenin biraz salacağını düşünüp beklemeye geçtim ama şimdi aval aval bakıyorum hisseye🤣🤣

Allah'a şükür yine güzel kazanç elde ettim. Çok bereketli bir hisse,hamdolsun.

Ama ahh ahhh.. Daha pişmem lazim. Bunlarin hepsi tecrübe bana.
    Hepinize bol kazançlar😇

2. Europower değerlemesinin Gesan'ı nasıl etkileyeceği konusuna, Odaş ve Cante örneği verilebilir.Cante'nin %76,77'si Odaş'ın.Güncel fiyatlara göre, Cante'nin piyasa değeri 45 Milyar TL, Odaş'ın piyasa değeri ise 16 Milyar TL. Üstelik Odaş'ın varlığı sadece Cante'den ibaret değil.
    Elbette her şirket farklıdır.Birinin durumu diğerine uymayabilir.Temennimiz, benzer durumun Gesan'da yaşanmaması.
    Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
    Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.

3.  Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Yönetim sesimizi duydu. Hisse tekrar kanalına girmiş görünüyor.Bakalım bu satanlar kaçtan geri alacaklar.Sn keko alfasta ikili tepe mi var? Sizin teknik bilginiz iyi biliyorum
    teknik bilgiye dayanarak pek yorum yapmak istemiyorum...özelikle de başkasının hissesi hakkında...tekniğe göre pek hareket etmek istemiyorum o yüzden de o bilgilerimi kendim için de kullanmıyorum...bence onu kwon dostumuza sormalı...orası ondan sorulur...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    teknik bilgiye dayanarak pek yorum yapmak istemiyorum...özelikle de başkasının hissesi hakkında...tekniğe göre pek hareket etmek istemiyorum o yüzden de o bilgilerimi kendim için de kullanmıyorum...bence onu kwon dostumuza sormalı...orası ondan sorulur...
    İlginç ikilemler içindeyim acaba tahtacı silkeleme mi yapıyor yoksa ilk devrede malı veremedi de tekrar yukarı aşağı çalkalama mı yapıyor çözemedim.Malum her iki tarafta mal sahibiyiz.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Tebriği kabul etmeli miyim bilmiyorum. Zira daha %3'ü göremeden sattım������

Hani "optimal" giriş çıkış yapıyorum ya..��

Öğleye doğru hissenin biraz salacağını düşünüp beklemeye geçtim ama şimdi aval aval bakıyorum hisseye����

Allah'a şükür yine güzel kazanç elde ettim. Çok bereketli bir hisse,hamdolsun.

Ama ahh ahhh.. Daha pişmem lazim. Bunlarin hepsi tecrübe bana.
    Hepinize bol kazançlar��
    tecrübe aslında çok pahalı olarak elde edilen bir şeydir...insan yaptığı hatalardan ders çıkarabilirse ? zamanla mükemmelleşir..ben ilk defa 2006 yılında borsaya girdim...2010 yılına kadar tam 2 tane kendimce büyük sermaye kayıp ettim...ilk başlarda tv de gecikmeli olarak izlenebilen teletexten borsayı takip ediyordum bazen günde iki hisse değiştiriyordum...bir hisseyi en fazla 1 hafta tutabiliyordum...genelikle de 2-3 gün tutuyordum..

üçüncü sermayeyi de kuşa çevirmişken son anda kazanmaya başladım...önce tekniği çözmeye çalıştım sonra forumlar ile tanıştım..ardından da temel öğrenmeye çalıştım..az çok piştik...sonradan da çok kazanmaya başladık..her hatamdan dersler çıkardım..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. yazılan kalın lotları hızla alıp bekliyorlar şu an çok tehlikeli bir formda tahta

7.  Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    yazılan kalın lotları hızla alıp bekliyorlar şu an çok tehlikeli bir formda tahta
    Bofa 115 bin. Ama kötü huylu bir kurum. Kusar mı kusarsa ne zaman kusar tahmin etmek zor. Kusmazsa trenin arkasından fena baktirir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Allah'ın izniyle yarın hissede yukarı yönlü hareket başlayacak gibi geliyor bana. Halka arz onayının ayak sesleri yaklaştıkça-özellikle kapanışa doğru- hisse talep görecektir.

Patronlar geçen hafta topuyla tüfeğiyle hisseyi diri tutmaya çalişmisti çünkü onların planı "arz onayı" öncesi hisseye kuvvet vermekti.

O yüzden yarın patronlar da tam da "arz" havasına uygun biçimde yeni "kartlarını" ortaya koyacak gibi geliyor bana.

Enseyi karartmayın Gesancılar. Bulutlar yarın dağılmaya başlayacak Allah'in izniyle. Yarın akşam ssans sonrası "keyif" yapmaya geleceğiz inşallah buraya😇
    tebrikler , walla bildiniz
    cok guzel bir yukselis aksama KAP gelir
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

Sayfa 214/892 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz