Bu konu oldukça verimliydi, oturup baştan gerekirse not çıkartılarak okunmalı.
Forum arşivinde bu şekilde birkaç konu daha var.
Printable View
5 kısa evet. Çabuk geçer.
15 yılda biriktirecegimi 5 de biriktiririm dersen o başka. Bu arada işyata da bakın. 5 yıl temettüyle tekrar hisse alırsan 5 yıl sonra temettüler kar olarak gelir sağlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Finans sektöründen düşünmüyorum. Arçelik ereğli aselsan yeterlimi başka eklemem gerekirmi sizce tşk
Ben de 42 yaşındayım, zaman hızlı geçiyor... ben aranızı bulayım, 10 yıl olsun bari.
Bu arada 3 hisse de gayet iyi, Ereğli ve ASELSAN ı biraz pahalı buluyordum.. ama son fiyatları ile artık biriktirmeye başlanabilirler... Arçelik benim portföyümün de as elemanlarından.
Arçelik ASELSAN ereğliye devam edeceğim o zaman. En az 5 kağıt mı olmalı diyorsunuz değerli ustalar. Petkim de eklersem benim portföye 5. Ne olabilir. Dedğim gibi hiç satmadan elime geçeni yatırmak istiyorum. Tşk.
Nacizane; bu yatırımı yapacağınız şirketleri kendiniz çalışıp, nedenleriyle kendinizi ikna etmediğiniz sürece buradan birinin hisse ismi söylemesi efektif olmaz. Dolayısıyla bence diğer hisse/ler için kendiniz aklınıza yatan bir potansiyel liste oluşturun sonrasında burada artısı veya eksisi tartışılır.
Piyasa dalgalandığında güçlü durmak; Sn Dudu'nun attığı yazıdaki analoji ile kalenin duvarlarını sağlam tutmak için buna ihtiyaç var, zira işlemleri yaparken yalnız olacaksınız.