Mustafa beye, çık dolaş biraz deye yazdım ve sildim mazallah.:he:
16-03-2020, 14:28
MedwiG
Alıntı:
Originally Posted by reha kaya
Mustafa beye, çık dolaş biraz deye yazdım ve sildim mazallah.:he:
Dışarı çıkmayı ikinci bir Emre kadar kapattık :) Ev’den işe işden eve
16-03-2020, 14:28
watcher46
Alıntı:
Tesekkür ederim AVM'leri anlarımda, BIM A101 gibi zincirlerin kapanması saçma geldi.
Belki de hâlâ Törkiş usül bize bir şey olmaz diye düşünüyorum, bilinç altım öyle söylüyor bilemiyorum?
Reha Bey,hepimiz çok ince bir noktadayız,panik olmamak fakat olabildiğince tedbirli olmak.....
Nihayetinde bu farklı bir virüs....
16-03-2020, 14:43
apocalyptica
Alıntı:
Anlık sayfayı yenilemek lâzım, yoksa niza gönderileri anında yok oluyor, heyecanı kalmıyor.:kahkah:
İki saat giremedik nizayı kaçırmışız, o değil bize izin de yok, herkes şu bu diye gitti, burada geberip gideceğiz, kendimiz gitsek neyse de geride çocuklar kalacak, hastalık onlara da bulaşır diye korkuyorum, devlet nasıl önlem alacaksa alsın.
16-03-2020, 14:46
komutan logar
Alıntı:
Tesekkür ederim AVM'leri anlarımda, BIM A101 gibi zincirlerin kapanması saçma geldi.
Belki de hâlâ Törkiş usül bize bir şey olmaz diye düşünüyorum, bilinç altım öyle söylüyor bilemiyorum?
Dayı a101 bir süre daha kapanmasın bu perşembe bahçe seti gelecek yakında bahçe alacağım bu dolar böyle giderse şimdiden hazirliyayim malzemeleri.
16-03-2020, 14:55
reha kaya
Sağlık ocağına, eczaneye ve markete gitmem lâzım, 3.5 atmam mı gerekiyor valla bilmiyorum.
16-03-2020, 14:55
jmk99
Alıntı:
Originally Posted by komutan logar
Dayı a101 bir süre daha kapanmasın bu perşembe bahçe seti gelecek yakında bahçe alacağım bu dolar böyle giderse şimdiden hazirliyayim malzemeleri.
Komutanım logarım değerli kardeşim,
Öğrendiğim iyi oldu.
Bir A101 biz de yapalım.
16-03-2020, 14:56
jmk99
Alıntı:
Sağlık ocağına, eczaneye ve markete gitmem lâzım, 3.5 atmam mı gerekiyor valla bilmiyorum.
Ağabeyim maske tak ve dezenfektanla ağzını çalkala lütfen.