Sayfa 217/996 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Mustafa beye, çık dolaş biraz deye yazdım ve sildim mazallah.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Mustafa beye, çık dolaş biraz deye yazdım ve sildim mazallah.
    Dışarı çıkmayı ikinci bir Emre kadar kapattık Ev’den işe işden eve

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Tesekkür ederim AVM'leri anlarımda, BIM A101 gibi zincirlerin kapanması saçma geldi.

Belki de hâlâ Törkiş usül bize bir şey olmaz diye düşünüyorum, bilinç altım öyle söylüyor bilemiyorum?
    Reha Bey,hepimiz çok ince bir noktadayız,panik olmamak fakat olabildiğince tedbirli olmak.....

Nihayetinde bu farklı bir virüs....

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Anlık sayfayı yenilemek lâzım, yoksa niza gönderileri anında yok oluyor, heyecanı kalmıyor.
    İki saat giremedik nizayı kaçırmışız, o değil bize izin de yok, herkes şu bu diye gitti, burada geberip gideceğiz, kendimiz gitsek neyse de geride çocuklar kalacak, hastalık onlara da bulaşır diye korkuyorum, devlet nasıl önlem alacaksa alsın.

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Tesekkür ederim AVM'leri anlarımda, BIM A101 gibi zincirlerin kapanması saçma geldi.

Belki de hâlâ Törkiş usül bize bir şey olmaz diye düşünüyorum, bilinç altım öyle söylüyor bilemiyorum?
    Dayı a101 bir süre daha kapanmasın bu perşembe bahçe seti gelecek yakında bahçe alacağım bu dolar böyle giderse şimdiden hazirliyayim malzemeleri.

Sağlık ocağına, eczaneye ve markete gitmem lâzım, 3.5 atmam mı gerekiyor valla bilmiyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Dayı a101 bir süre daha kapanmasın bu perşembe bahçe seti gelecek yakında bahçe alacağım bu dolar böyle giderse şimdiden hazirliyayim malzemeleri.
    Komutanım logarım değerli kardeşim,
    Öğrendiğim iyi oldu.
    Bir A101 biz de yapalım.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sağlık ocağına, eczaneye ve markete gitmem lâzım, 3.5 atmam mı gerekiyor valla bilmiyorum.
    Ağabeyim maske tak ve dezenfektanla ağzını çalkala lütfen.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 217/996 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •