merkez den euro vadeli makasınada el atmasını rica ediyoruz fark çok fazla piyasaya baskı yapıyo :hah:
Printable View
ASIL NEŞTERİ 13 ÜNDE VURMALI AŞAĞI HIZLI ÇİZEREK faiz artışı sonrası 6.1 a kadar.........ytd(5.66-6.83 yükselişinin yüzde 38.2 fibonacci düzeltme noktası )
9.ay dollar vadeli 6.43 de destek oluşturdu, acaba mb sortlarin bir kismini kapatiyor mu yoksa
tebe kusturtabilecekler mi bakalım longları.........
Ne oldu dolar caho.?
Çok laba luba yaptındı.
117.200-117.775 işlem tamam. sistem bitti diyo. Böyle ufak ufak vuracaz.
Olmaz olur mu.. Tansu, Erbakan, o şu bu vs. mesela bunun 1/100'ü kadar kassaydı mali anlamlarda?, bi düşünelim yani ??,
hem sene olmuş 2018 çok daha verimli denetim mümkünken, geriye gitti memleket malum bu anlamda da..
jÖle'ye gelince 2013 beri çok geçtiler hâlâ geçiyolar içinden, bir imzalık hâli kalmış garibin içi kocaman bir bo$luk oldu..
Denedik ya 120,5 hafta başı, ordan -4,000 pts yedi kafaya bu sabah itibarıyla,
Nuri$'in bayat bir iletisi mi bu ?, yoksa mazide mi takılıyo kendileri ?,
bu arada altta ki desteğimsi $ey de her gün a$$a malum..
...
Mil pardon, bayatmı$ ya tepesinde 3-Eyl yazmakta zati ?..
1,98 F/K li, 0,32 PD/DD li Vakvakin yüzüne bakan yok! Sonra niye para kazanamiyoruz diyorlar? Al-Bekle iste, böyle firsatlar 10 yilda bir geliyor. Bu da kayitlara gecsin Vakbn=3,37
mb palacilik oynamaya devam ediyor..
6.59 gunlukte stop olunmasi gereken yerdi ve gunlukte 6.399 son destegk noktasi..
6.41 gibi bi yere temas edip tekrar yukari atmis kendini..13 eylule kadar mb faiz etkisinde bi sure daha geri cekilme beklenebilir..
6.16 aldiklarimi 6.66 kirilinca verdim +4.82 aldiklarim duruyor, verdiklerimin yerine tekrar koymaya basliyorum ; 6.47 den 1000 dolar aldim, 13 eylule kadar her 10 kademede ekleme yapmayi dusunuyorum, viop kesinlikle bulasmiyorum tum islemler spottandir..ytd
su anda portfoy/yatirim orani 2/5 , yuzde 40 oraninda (dolar yatirim araci olmasa da al sat biseyler getirir) geri kalan kismini ise geri cekilislerde ekleme yaparak tamamlayacagim..
5 ya da 6 agustos 1 yillik dolar hedefim 7.80 demistim; bu nokta hedef olmak uzere toplamaya devam..ytd
hedef guncellemesi zaman icinde yapilacaktir, example:
7 eylul 2019 dolar tahminim , aktif 6.50 ; yillik enf yuzde 20 (tuik) 1.30 yapar; 6.50 + 1.30 ---->7.80
enfl yuzde 30 dersen (bu kabul edilebilir) 6.50 + 1.95 enf farki ; 8.50
bu sekilde bi guncelleme yapabiliriz yani..
kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir..
Doları bu grafikle izliyorum. Bir taraf kırılmadan kıpraşmam.
https://i.imgur.com/1MiOmys.png
2 gündür 10 yıllık gevşiyor olumlu,yabancı alışı var mı acaba????????
kamu bankalarina kesinlikle bulasmayin , bankalar bi sey uretip satmaz , kredili para bulur onu sana satar, kredi karti ivir zivir yemler..
0.98 den kredi satan bi banka kar edemez, alacaksan kendin al 10 yil bekle..
1 tl den almak varken desem ben mesela..!!herkesin ucuz algisi farkli, dikkat edelim..ytd
VAKIFBANK XS0849728190 USD 6.00 11/1/2022 Subordinated 64.500 18.65 Caa1/B+ 672 -19.33%
2022 vadeli dolar cinsinden vakıfbank tahvilinin getirisi %18.65.Bu getiri vakıfbank hisse senedinin vaat edebileceği temettü getirisinin çok üzerinde,yatırımcı neden vakıfbank tahvili yerine vakıfbank hisse senedi alsın.Ya da vakıfbank tahvilleri piyasada niçin bu kadar büyük değer kaybetti(faizleri yükseldi) !....
çiz tüpraşııııı :)
bugün pala birilerini batırmadan bırakmaz
viop islemlerde 6.40 kirilirsa kesinlikle stop olunmalidir..ytd saatlik bakilip ona gore tekrar poz alinabilir, gunlukte 6.40 kirarsa stop loss calistirin shortcular..:) ytd
Cok kompleks hesaplarla isim olmaz! Ucuz olduguna hatta cöp fiyati degerlemesinde olduguna inanirsam alirim. Vakvak suan cöp fiyatinda. Bu fiyatlarin spekülatif piyasa degerlemesi olduguna inaniyorum. Iste bu yüzden burada %90 kaybediyor. Ben fiyati arsivlere attim, hisseyi de portföye, zaman gelince unutmak isek alintilariz...
kim ne düşünüyor bilemem benide ilgilendirmez ama benim şhort düşüncem hiç değişmedi. istediği kadar kıvırtabilir serbest:)
açıklama yapıyorlar
arif der ki; Basit bir strateji söyleyeyim her gün hacim tabelasına bakın gün sonu, eğer banka sanayi holding bist 30 dışı bir senet bir beklenti haber beklentisi ilk 10 15 e daha önceki hacminin 2 - 3 katı ile girmişse, trend olma yolunda ilk adımı atmıştır
Alın Ve gördüğünüz dirençte satın
su an canli yayinda 3 lider aciklama yapiyor dolar/short algisi dolar/long olabilir, 6.43 1000 dene daha ekle kizim..:) ytd