Sayfa 1067/1223 İlkİlk ... 675679671017105710651066106710681069107711171167 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 8,529 - 8,536 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Yatırımcılık bitti..
    Senet takip ediyorsun..
    Bugün%3, yarın%-3 ..
    Defalarca aynı hareket..
    Hah işte gidecek dediğin
    Senet,biraz sonra geri basıyor..

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Doları literatürden çıkaralım' diyen KTO Başkanı: Döviz bürom var, kur artışı nedeniyle alım satımdan herkes para kazandıysa biz de kazandık

Hepsinde deli gibi dolar var bu takimin

3.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bugün topikte kimse yok. sanırım heyecanla sabah eksi gaplı açılış bekleniyor. bende bekliyorum ama pala bu yatayda açabilir..
    fenada olmaz çünki yatay açılışlar artı açılışlar şhort yapmak için fırsat verir. velhasıl gaplı eksi açılış için bir şey diyemem ama yatay açılışda sürekli şhort kovalanmasını öneririm
    Sabah - gap li açılış, Niyeki?

Tam Papazı çayıra salacakken.

HTC Desire EYE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by el_rojoZorro Yazıyı Oku
    Sabah - gap li açılış, Niyeki?

Tam Papazı çayıra salacakken.

HTC Desire EYE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    dur birde ben güleyimde cevaplayacağım böyle düşünüyorum

5.  Alıntı Originally Posted by el_rojoZorro Yazıyı Oku
    Bozkurt Dayı, sorun şu ki birinin elinde Dana'nın kuyruğu, birinin elinde ise Dana'nın Budu kalacak

Bakalım Dana'nın Budunu kim kapacak

Dayı sen bize bırakmazsın Budu, Shörtke,Shörtke pardon söke söke alırsın gibime geliyo
    ben bilmem pala bilü
    ama kuyruk sokumuna doğru bişeyler gidiyo orasi kesin gibi,du bakalım yarini bi görelim.
    birileri palanin sirtina kene gibin yapismis cok bariz belli,silkeleyecem diye tahtayi mundar yapti .
    burdan palaya sesleniyorum nereye gider hangi tarafa gider Se gitsin kuyruk pesinden gelü
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Doları literatürden çıkaralım' diyen KTO Başkanı: Döviz bürom var, kur artışı nedeniyle alım satımdan herkes para kazandıysa biz de kazandık

Hepsinde deli gibi dolar var bu takimin
    Kuru blöf yapıyo Kayserili, olsa hiç der mi böyle..
    Deli gibi vardı evet ama en iyisi bile maksimum 5' civarından kaptırdılar bence aynen en azından tüm ihtiyaç fazlası sevgili dolare$ciklerini.. Kâr ettik bozar alttan yine alırız hesabı ama net ofsayttadır çoğu böylesi uyanık takılanların..
    E gururuna da yediremiyodur $imdi tabi serde Kayseri style tüccarlık da var..

Bahçeli'nin 7' style dolare$ bozduk kumpanyası gibi.. Her çıkışta daha da bozuyo ya honey daha çıkarsa daha da bozarız falan takılıyo ), nası bi milli siyasi ekönömi hareket taktiğiyse artık.
    Son düzenleme : ConSenSus SenSor; 07-09-2018 saat: 02:17.

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Veri eksi de gelse arti da gelse dow a farketmez
    Boyle bir cilgin borsa olamaz
    80 yaşına gelcez vayy be dow 2008 den beri 50 yildir dusmuyor diyecez
    78'lisin yani..)
    Düşer düşer, bu yıl çıkmadan tez zamanda görür tarihi ikili zırWalı ikiz kuleli tepesini..
    Sonrası pek de sürpriz olmayabilir de-javu style..

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Mb voba girmesi ile doların bir alakası yok.
    Mb viop dışında, viop mantığıyla yıl boyunca her ay 7-8 milyar dolar şortladı.
    Stepneyi, deri koltukları, klimayı filan söküp aldılar.

Bu doların 5,5 lara düşeceği veya düşmeyeceği anlamına gelmez.
    Dolar kendi dinamikleri içinde hareket edecek.
    Büyük ellerin karşılaması, düşşe de kalıcı olmayabileceğinin işareti olabilir.
    Bence.
    Katılıyorum, bütün içinde net bir boyutu ve kısmı da böyle olmakta bu işin..

Sayfa 1067/1223 İlkİlk ... 675679671017105710651066106710681069107711171167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •