Sayfa 1066/1223 İlkİlk ... 665669661016105610641065106610671068107611161166 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 8,521 - 8,528 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by Balder Yazıyı Oku
    Duyumlarıma göre bazı büyük yabancı bankaların yöneticileri Merkezin VİOP'ta sattığını görünce çarşamba ve perşembe yüksek meblağlarda dolar şortlamışlar ve sağlam para kazanmışlar.
    TR ve Arjantin aynı sepette.
    Arjantin parasi bugün %2,74 ekside

MB etkisi mi, mümkün değil.

bugün topikte kimse yok. sanırım heyecanla sabah eksi gaplı açılış bekleniyor. bende bekliyorum ama pala bu yatayda açabilir..
    fenada olmaz çünki yatay açılışlar artı açılışlar şhort yapmak için fırsat verir. velhasıl gaplı eksi açılış için bir şey diyemem ama yatay açılışda sürekli şhort kovalanmasını öneririm

3.  Alıntı Originally Posted by Kurt73 Yazıyı Oku
    TR ve Arjantin aynı sepette.
    Arjantin parasi bugün %2,74 ekside

MB etkisi mi, mümkün değil.
    Mb voba girmesi ile doların bir alakası yok.
    Mb viop dışında, viop mantığıyla yıl boyunca her ay 7-8 milyar dolar şortladı.
    Stepneyi, deri koltukları, klimayı filan söküp aldılar.

Bu doların 5,5 lara düşeceği veya düşmeyeceği anlamına gelmez.
    Dolar kendi dinamikleri içinde hareket edecek.
    Büyük ellerin karşılaması, düşşe de kalıcı olmayabileceğinin işareti olabilir.
    Bence.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. neden eksi acacakki yarin

Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    neden eksi acacakki yarin
    sanırım benim mesajımdan dolayı sordun. oyun anlayışıma göre böyle değerlendirdim. siz nasıl düşünüyosunuz? sohbet olsun sabah nasıl olsa olacak

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Eylül Ekim ve Aralık vade kümülatif USDTRY pastası.

MB her vadenin short tarafını bloke etmiş. Bu shortlar 31 Ağustos'tan itibaren 5 iş günü içinde açıldı.

Günlük pastayı vermedim ama bugünkü pastada Eylül ve Ekim'de işlemi yok, sadece Aralık ayında 11 bin lot short açmış.

3 vadede 350.000 lot x 670 TL (teminat) = 234.5 MİLYON TL.= 35 MİLYON DOLAR.

Bu kadar cüzi bir para ile, fiyatı Londra'da belirlenen bir kurun fiyatı nereye kadar değiştirilebilir?

1/10 kaldıraçlı BIST VIOP dolar piyasası, 1/100 kaldıraçlı (yerine göre 1/1000) forex piyasasını dövebilir mi?

Bir malın spot fiyatını, aynı malın türev fiyatı belirleyebilir mi?

MB faiz artıramayacağını biliyor da piyasalarda algı operasyonu mu yapıyor?

Faiz artırmayınca doların yükselişini kim durduracak?

itibar ne olacak? Ülkenin para biriminin namusunu merkez korumazsa kim koruyacak?

Filmin yeni bölümü haftaya vizyona giriyor.
    itibar verdirtmiyor sistem sayın mohikan... gerçekten bravo...

geçen gün merkezin bu kadar alçaldığını görüp o şokla bir iki satır yazmıştım bununla ilgili. tam bir rezalet...çaresizliğin haykırışı...

piyasaya müdahale edeme çünkü 5 paran yok!!!!

faize müdahale edeme çünkü bağımsızlığın yok!!!

sözle müdahale edeme çünkü itibarın yok!!!

bu ülke,bu ekonomi, bu toplum bu hallere nasıl düşürüldü gerçekten içler acısı...

düşürenler arsız arsız sırıtıp kahraman edasıyla çaka satıyor...

düşürülenler, lime lime edilenler, işsizlikle,pahalılıkla ezilenler, devletin iki koli sadakasına muhtaç düşenler de bunları alkışlıyor!!!

benim kahraman ecdadımın torunları nasıl bu hallere düştüler??? ucuz milliyetçilik savsatalarına kanıp her karışı şehit kanıyla sulanmış vatanın bu hallere düşmesine nasıl izin verdiler???

çok yazık...çok...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

7. şimdi geçen vadenin en iyi insaydırı şugır boy 120 orti ile 7500 longu keyif için mi açtı ?

Bugün ilginç gündü..
    %+1,44 gördüm öğlen endeks 30
    Eksi kapatacağı aklıma gelmedi..
    Tepeden 1,900 puan düşürdü..
    LONG poz,da durulmuyor..

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 1066/1223 İlkİlk ... 665669661016105610641065106610671068107611161166 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •