peki bu milli gelirdeki artışı destekleyen pratik bir örnek verirmisin
tabiki
Türkiyede 2002 yılında kişi başına düşen kırmızı et tüketim miktarı 6 kilo bugün bu miktarın 15 kilo
Printable View
peki bu milli gelirdeki artışı destekleyen pratik bir örnek verirmisin
tabiki
Türkiyede 2002 yılında kişi başına düşen kırmızı et tüketim miktarı 6 kilo bugün bu miktarın 15 kilo
Aramizda cok fazla olu var
https://i.ibb.co/0j1QhHJ/Capture.png
daha önce de söyledim okuduğunu anlama ile ilgili ciddi problemlerin var 2002 de et kaliteliyse daha fazla tüketilirdi
turist et yedi et tüketimi yükseldi cevabın katıksız bir gülmeyi gerektiriyor
tavsiyem
temelden başla okuduğunu anlaman için
piyasada bulabilirsen eski çünkü
cin ali serisi var
o seriyi mutlaka oku
bitirdiğin zaman söyle
yeni bir seri ismi söyleyecem
Ayşegül serisi
Dünya geneli et tüketim oranları...
Gelişmekte olan ülkelerde et talebinin fazla olduğu bir gerçek. Ülkemizde de et tüketiminin artmış olması, alım gücünün de arttığını gösterir. Bu tabi ki iyi bir durum ama grafikte de görüleceği üzere dünya ortalamasının çok altında. Ancak, oranları 2002 den başlatmak propaganda niyetini açıkça ortaya koyuyor. Grafikleri 50 li 60 lı yıllara indirgerseniz; bu artışın sürekli olduğu görülecek. Buzdolabı da, kadın hakları da, et tüketimi de 2002 ile başlamadı. İdo nun doğalgazı nasıl yalansa bunlar da yalan. Yalan, hile, kandırmacanın hiçbir dinde, hiçbir inançta yeri yok. Ahirete inanan bir insanın bile bile yalan söylemesi, insanları kandırmaya çalışması hiçbir şekilde izah edilemez. Yaşı yetenler zaten herşeyi biliyor; yaşı yetmeyenler de sayenizde deist ya da ateist oluyor...Ek 25366
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.