3.00-3.20 $ arasında tırmaladı tırmaladı tırmaladı ben de bekledim bekledim bekledim ama bir türlü yakasını kurtarıp vurup gidemedi. Buralarda güçlü direnç olduğunu zaten söylemiştik. Tam Froto'dan gelen anlaşma haberiyle beraber gidiyor mu derken sonrasında olan hadiseler ve bugünkü durum herkesin malumu. 25.48 neresi 20.66 neresi. Hem de beş gün içinde.
Beklediğim teknik seviyelere bir türlü gelemediğinden ve bugünkü hareketi de görünce gün içinde kağıttan ayrıldım. Ben satarken başkası da alıyordu. Piyasa da böyle oluşuyor zaten. Farklı beklentiler, farklı hamleler. Alana hayırlı olsun.
Esasında daha pazartesi günündeyiz ve önemli olan haftalık kapanışı nasıl yapacağı lakin yarın da düşüşün süreceği ve alttan yerine koyabilme ihtimalinin oluşabileceği beklentisiyle ayrılmayı uygun gördüm. O yüzden bu kağıtla işimin henüz bittiğini söylememem. Yarın eğer beklediğim gibi düşüş sürer de 20 liranın altına gelirse yerine koymayı düşünebilirim. Veya bunun yerine başka kağıtlara girmeyi de değerlendirebilirim.
Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.